Parkerin yrityskulttuuri

Parkerin kulttuuri heijastuu keskeisiin arvoihin, joihin pyrimme: voittamisen kulttuuriin, intohimoisiin työntekijöihin, arvostettuihin asiakkaisiin ja sitoutuneeseen johtoon.

Ajan mittaan Parkerin yrityskulttuuri on muotoutunut sellaiseksi, että siinä painotetaan sitoutumista laatuun, rehellisyyteen ja asiakkaiden tarpeiden huomioimiseen. Parkerin kyky palvella asiakkaitaan ja alihankkijoitaan, sijoittajia ja laajaa yleisöä riippuu Parkerin jokaisen työntekijän omistautumisesta ja asenteesta. Korkeasta työetiikasta johtuen Parker tunnetaan maailmalla hyvänä yrityskansalaisena ja korkealaatuisten hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatiotekniikan järjestelmien valmistajana.

 • Parkerin arvot

  Me tarjoamme kaikille työntekijöillemme tasavertaiset mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä haasteellisessa ja innostavassa työyhteisössä.

 • Moninaisuus ja osallisuus

  Moninaisuus ei ole ainoastaan monipuolisen historiamme tai nykyisen kulttuurimme osa, vaan se on myös pitkän aikavälin tavoitteidemme ja tulevaisuudensuunnitelmiemme keskeinen näkökohta. Moninaisuus ja osallisuus ovat tärkeitä tekijöitä sellaisen työpaikan luomisessa, jossa ihmiset kunnioittavat toisiaan ja jossa työntekijät ovat motivoituneita, jossa he voivat kehittyä ja jossa he saavat tunnustusta panoksestaan.

 • Parkerin Norjan myyntiyhtiö kokosi hyväntekeväisyystiimin paikalliseen pyöräilytapahtumaan

  Parkerin Norjan myyntiyhtiön työntekijät organisoivat äskettäin rahankeruutiimin ja osallistuivat paikalliseen pyöräilytapahtumaan, jonka tavoitteena oli kerätä rahaa alueella asuvien köyhyydessä elävien auttamiseksi.

 • Parker Hannifin -säätiö

  Parker-säätiö laajentaa Parkerin työntekijöiden hyväntekeväisyystoimintaa ja antaa usein lahjoja ja lahjoituksia, jotka hyödyttävät lähiyhteisöjämme.