Vi går foran med et formål under COVID-19

.

Leading with Purpose

As a trusted partner, Parker’s team members work alongside customers to enable technology breakthroughs that change the world for the better.

Learn about Parker’s new purpose statement.

Globalt og lokalt

Parker Hannifin Danmark blev grundlagt i 1970 og er en del af Parker Hannifin Corporation, som er en Fortune 250 global leder inden for ”Motion & Control” teknologier. I over 100 år har virksomheden været med til at skabe sine kunders succes på en bred vifte af forskelligartede industrielle markeder samt inden for luftfart. 

Parker Hannifin koncernen beskæftiger i dag omkring 55.000 medarbejdere fordelt på 50 lande. I Danmark arbejder 70 medarbejdere med resten af verden med henblik på at tilbyde en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Og som vi har gjort det i årtier, samarbejder vi hver dag med vores kunder for at øge deres produktivitet og rentabilitet. Det er vores virksomhedskultur og vores konstante engagement.

Vores løsninger

Ingeniør arbejdet i Parkers produkter er måske ikke synligt, men hver dag ser du resultaterne af vores arbejde på næsten alt, hvad der bevæger sig. Vores tekniske ekspertise spænder over "Motion & Control" teknologierne elektromekanik, hydraulik og pneumatik, klimastyring, væske- og gashåndtering, proceskontrol, pakning og afskærmning, filtrering samt luftfart.
Parkers avancerede tekniske komponenter og systemer anvendes til bevægelse og regulering af væsker og gasarter inden for en lang række markeder - lige fra biofarmaceutisk industri, mobil og transport til vedvarende energi. Læs mere om vores fokusmarkeder i Danmark.

Parkers histore

Parkers historie startede den 13. marts 1917, da den 33 årige ingeniør, Arthur Parker, grundlagde firmaet Parker Appliance Company i Cleveland Ohio. Parkers historie er en fortælling om en virksomheds spændende udvikling i det forgangne århundrede, men også en fortælling om Parkers rolle og involvering i verdensomspændende begivenheder som bl.a. den første transatlantiske soloflyvning med Charles Lindbergh, 2. verdenskrig og Apollo 11.

Parkers Årsregnskab 2020

Selvom COVID-19 har medført betydelige udfordringer i regnskabsåret 2020, har Parker fortsat den igangværende omstrukturering i henhold til vores Win Strategy for at kunne levere et stærkt økonomisk resultat og værdi for aktieejerne, hvilket peger på fleksibilitet og en lys fremtid.

Bæredygtighed

Med en bred portefølje inden for ”Motion & Control”-teknologier, engagerede medarbejdere over hele verden og langsigtede partnerskaber er Parker i den gunstige position at kunne gøre livet lettere for mange, og gøre verden til et bedre sted. Det er mere end blot en ambition at håndtere disse muligheder, det er derfor, vi eksisterer. Muligheden for at hjælpe medarbejderne med at udvikle sig, beskytte miljøet og støtte lokale samfund bliver betragtet som et vigtigt mål for, hvordan virksomheden får succes.

Den seneste bæredygtighedsrapport handler om unikke, lokale initiativer, som bidrager til styrkede samfund, bevarer ressourcerne og har en positiv miljøpåvirkning på lokalt niveau og viser, hvordan medarbejderne over hele verden bidrager til Parkers mål: At muliggøre teknologiske gennembrud, som bidrager til en bedre fremtid.

Social ansvarlighed

Det er en kompleks udfordring at indføre bæredygtige arbejdsmetoder inden for alle aktiviteter i en global organisation, men det er også en meningsfuld mulighed for positivt at påvirke medarbejdernes liv, miljøet og de samfund Parker kalder for hjem.
Ved at etablere teams, der præsterer i top og fremme en ejerskabskultur foretager vores engagerede medarbejdere markante forbedringer inden for sikkerhed, kvalitet, omkostninger og punktlige leverancer. Vi bygger også på en rig arv af socialt ansvar gennem frivilligt arbejde og velgørenhed for at bidrage til behovene i de lokale samfund.
Fra ekspanderende genindvindingsprogrammer og nye anvendelsesmuligheder af miljøvenlige materialer til optimering af produktionsprocessen og mindske forbruget af energi, vand og råmaterialer undersøger Parker nye metoder til bevarelse af ressourcerne og beskyttelse af miljøet.
Parkers produkter er afgørende inden for stort set alt, der bevæger sig. Ambitionen om forbedring i hele produktets levetid og konstruere systemer, der fungerer optimalt, udgør meningsfulde muligheder for at skabe værdi for kunderne, samtidig med at miljøpåvirkningen minimeres.

Distributører og samarbejdspartnere

Parker Hannifin's globale distributionsnetværk er uden sidestykke i branchen. Mere end 13.000 lokationer over hele verden sikrer, at Parker kunder serviceres af lokale partnere på lokalt sprog. I Danmark består netværket af veluddannede, lokale og uafhængige virksomheder, som besidder hver deres ekspertise inden for teknologier som instrumentering, pneumatik, hydraulik m.m. Gennem dette netværk har kunder øjeblikkelig adgang til Parker's produktsortiment såvel som seviceydelser.
Parkers globale Retail koncept sikrer, at MRO kunder har hurtig adgang til produkter og serviceydelser via ParkerStore® butikker inkl. ParkreStore Onsite containere såvel som ParkerStore HOSE DOCTOR® servicevogne, som rykker ud 24/7.

Kontakt

DANMARK Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin AB, Sverige
Borupvang 9
DK-2750 Ballerup

Telefon  0043 560400