Hydrogen Online Conference: join us on 8 October

Hydrogen is big news for transportation and off-road machinery. If you're keen to reduce emissions and work out practical solutions to energy challenges, join Parker at the Hydrogen Online Conference.

Hydrogen Online Conference: meet Parker H2 experts

Join Parker at the Hydrogen Online Conference for H2 innovations and solutions. With decades of experience, you'll find us ideally placed to support your challenges.

View event details

Toimialamme

Parkerin kokemus, alan paras tuotevalikoima ja ylivoimainen jakelu palvelevat kaikenlaisia liikkeenhallinnan tarpeita kautta maailman. Jos olet laitevalmistaja tai jos tarvitset koneiden korjausta, ylläpitoa tai huoltoa, tarjoamme erinomaista palvelua yli 280 toimipisteessä ja 12 000 jälleenmyyjällä eri puolilla maailmaa.

MAASTOAJONEUVOT – Rakennus-, kaivos, maa- ja metsätalouden asiakkaiden haasteet ovat periaatteessa erilaisia, mutta asiakkailla on myös samoja tarpeita, kuten työntekijöiden turvallisuus, kysyntään vastaaminen, tuottavuuden ja kannattavuuden parantaminen sekä ympäristömääräysten noudattaminen. Parker palvelee asiakkaiden tarpeita käyttäen innovatiivista tekniikkaa, ääriolosuhteissakin toimivia tuotteita sekä liikkuvia huoltopisteitä kaukokohteisiin.
KULJETUS – Henkilö- ja kuorma-autot, veneet, junat ja lentokoneet: Parker auttaa valmistajia parantamaan ajoneuvojen käyttöä ja vähentämään ajoneuvojen polttoaineenkulutusta sekä päästöjä. Parker osallistuu myös uusiutuvia energialähteitä käyttävien hybridi- ja sähköajoneuvojen kehittämiseen. Parkerin teknologia auttaa kuljetusalaa ympäri maailman kehittämään tehokkaita, turvallisia ja korkealaatuisia ratkaisuja.
ÖLJY JA KAASU – Öljy- ja kaasuteollisuus toimivat ennalta-arvaamattomissa olosuhteissa, muuttuvassa markkinaympäristössä ja niitä ohjaa vaativa viranomaissäätely. Teknologioidensa ja asiantuntemuksensa avulla Parker ratkaisee näiden asiakkaiden monimutkaisimpia ongelmia ja tekee tuotekehitysyhteistyötä tarjoten alan standardit ja odotukset ylittävät ratkaisut.
TEOLLISUUDEN TUOTANTOLAITTEET – Autoteollisuuden, elintarvike- ja juomateollisuuden sekä metalli-, kumi- ja muoviteollisuuden tuotannon suunnittelijat hyödyntävät Parkerin huipputeknisiä pneumatiikka-, hydrauliikka- ja sähkömekaniikkaratkaisuja. Parker ratkaisee teollisuuden tyypillisiä haasteita, kuten hankala ennustettavuus, toistettavuus ja tarkka hallinta.
SÄHKÖNTUOTANTO – Maailman kasvava energiantarve luo kysyntää luotettaville ja älykkäille ratkaisuille, jotka takaavat jatkuvan ja kustannustehokkaan sähkön tuotannon sekä minimoivat ympäristövaikutukset. Teknisen osaamisen ja maailmanlaajuisen palveluverkoston avulla Parker tarjoaa sähköalan kumppaneilleen ratkaisuja seurantaan ja ennakoivaan huoltoon niin uusiutuvia kuin uusiutumattomia energiasovelluksia varten.
LIFE SCIENCE – Parker kehittää yhdessä terveydenhuollon asiakkaiden kanssa erilaisia laitteita, jotka mahdollistavat nopeammat ja tarkemmat diagnoosit sekä paremmat hoitotulokset. Parker käyttää teknistä osaamistaan ja kokemustaan parantaakseen ihmisten elämää.
ELEKTRONIIKKA JA PUOLIJOHTEET – Maailmanlaajuisilla puolijohteiden ja kulutuselektroniikan valmistajilla sekä auto- ja ilmailuteollisuuden toimijoilla on täytettävänään erittäin tarkat tuotantostandardit ja alati kasvavat asiakasvaatimukset. Siksi nämä valmistajat luottavat Parkerin huippuluokan EMI-suojausratkaisuihin, lämmönhaihdutusjärjestelmiin ja korroosionkestäviin laitteisiin sekä nesteiden siirtojärjestelmiin.
TEOLLINEN JA KEMIALLINEN KÄSITTELY – Eri maissa sijaitsevat valmistajat luottavat Parkerin laajaan kokemukseen valvontajärjestelmistä sekä käyttävät Parkerin ilman, kaasun ja nesteiden käsittelyratkaisuja, joilla varmistetaan turvallisuus ja laatu teollisuusympäristöissä ja kemikaalien käsittelytiloissa.
LVI, KYLMÄTEKNIIKKA JA ILMASTOINTI – Parker tarjoaa kestäviä ratkaisuja sekä ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden valmistajille että laitteita käyttäville kotitalouksille. Ratkaisut sopivat muun muassa teollisuuden, kuljetusalan ja elintarvikkeiden vähittäismyynnin tarpeisiin. Kaikkia standardien mukaisia ja testattuja laitteita voi käyttää sekä tuotannossa että varaosina.

Yhteystiedot

Parker Sales Company Nordic Parker Sales Company Nordic
Parker Hannifin AB Suomen sivuliike
Koivupuistontie 18-22
01510 Vantaa

Puhelinnumero  00358 20 7532500

687499
687499