Manöverdonslösningar

Parker Hannifin Cylinder Division tillhandahåller lösningar för manöverdon i både konventionella hydraulsystem, drivna från en central kraftenhet, och lokala fristående kompaktsystem.

Cylinder Division Europe

Vi är världens största leverantör av hydraulcylindrar för industritillämpningar, med ett rykte byggt på produkter av högsta kvalitet och den bästa kundservicen. Vi engagerar oss för att arbeta tillsammans med våra partners för att höja deras produktivitet och lönsamhet.

Centrala hydraulsystem

Våra komponenter för centrala system – hydraulcylindrar för tunga tillämpningar och roterande manöverdon – ger kraft och rörelse för industriella och mobila tillämpningar. Inom allt från formsprutning av plast till byggnadskonstruktion och jordbruk tillhandahåller Parkers cylindrar och roterande manöverdon optimala prestanda månad efter månad, år efter år.

Kompakta hydraulsystem

Lokala, kompakta system som kombinerar kraften och hållbarheten hos ett hydraulsystem med äkta "plug 'n play"-bekvämlighet. Parkers utbud av kompakta hydraulikaggregat består av helt slutna enheter med lik- eller växelströmsmotor, kugghjulspump, behållare, internt ventilsystem, lasthållande backventiler och avlastningsventiler. Genom att koppla ett linjärt eller roterande manöverdon till ett kompakt kraftsystem från Parker får du en kraftfull, fristående hydraulsystemslösning för din tillämpning

Kontakt

PARKER HANNIFIN MANUFACTURING LTD
CYLINDER DIVISION
TACHBROOK PARK DRIVE
WARWICK
CV34 6TU
UNITED KINGDOM

Telefon  +01926 833700
Fax +01923 740304