Hose Products Division

ParkerStore Onsite…

...är vårt kundanpassade containerprogram: För att kunna tillhandahålla expertservice även i de mest avlägsna arbetsplatser, tillhandahåller ParkerStore Onsite-programmet en helt anpassningsbar mobil arbetsplats direkt till din arbetsplats. www.parker.com/onsite

Hose Products Division - Solutions
687583:SOLUTIONS

Parkrimp Modular Crimpers

Två nya modulära pressmaskiner av Parkrimp-typ: Karrykrimp och Karrykrimp 2

Den nya modulära konstruktionen gör att kunderna kan välja mellan portabiliteten som Parker Karrykrimp-pressmaskinerna alltid har tillhandahållit, och det nya alternativet att göra om samma pressmaskiner till bänkmonterade enheter. Den modulära konstruktionen ger användare flexibiliteten hos en portabel pressmaskin tillsammans med fördelen med ökad produktivitet när den är ansluten till den stationära kraftenheten.

Compact Spiral-slang

Leda evolutionen. Compact SpiralTM -slang. 

Parkers Compact SpiralTM-slangprodukter är i frontlinjen när det gäller konstruktionslösningar, formsprutning, gruvdrift, olja och gas, lantbruk och specialtillämpningar. 

 

Besök: www.compactspiral.com om du vill se vårt produktsortiment.

HoseFinder

Behöver du en slang eller koppling?  Vi hjälper dig att hitta den.  Konfigurera ditt urval genom att använda Parkers STAMP-process, eller bläddra i olika kategorier efter tusentals slangar, kopplingar och tillbehör.  Det är som en katalog i din ficka, fast bättre.  Hur kan något så kraftfullt vara så litet?

 

 

 

 

 

687583
687583