Hose Products Division

ParkerStore Onsite…

...on tilaustyönä valmistettava konttijärjestelmä, jolla asiantuntijapalvelu toimitetaan myös kaikkein syrjäisimmille työmaa-alueille. ParkerStore Onsite -ohjelma toimittaa täysin mittatilaustyönä valmistetun, siirrettävän työtilan suoraan työmaallesi. Tehokkaat, siirrettäviin kontteihin perustuvat työtilat tarjoavat tarvittavan teknologian, laitteet ja varastotilat letku- www.parker.com/onsite

Hose Products Division - Solutions
687583:SOLUTIONS

Parkrimp Modular Crimpers

Hose Products Division tuo markkinoille kaksi uutta Parkrimp-tyylistä modulaarista puristinta

Karrykrimp ja Karrykrimp 2

Uuden modulaarisen rakenteen ansiosta asiakas voi valita Parkerin Karrykrimp-tuotteista tutun kannettavuuden lisäksi mahdollisuuden asentaa nämä samat puristimet penkkiin. Modulaarinen rakenne tarjoaa käyttäjälle kannettavan puristimen joustavuuden ja mahdollisuuden tehostaa tuottavuutta kytkemällä laite kiinteään virtalähteeseen.

Compact Spiral Hose

Kehityksen kärjessä. Compact SpiralTM  -letku..

Parkerin Compact SpiralTM -letkutuotteet ovat alansa kärjessä rakennus-, ruiskuvalu-, kaivos-, öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä maataloudessa ja asiakaskohtaisissa sovelluksissa. 

 

Tutustu tuotevalikoimaamme osoitteessa www.compactspiral.com 

HoseFinder

Tarvitsetko letkun tai liittimen?  Autamme sinua löytämään haluamasi.  Määritä valintaehdot Parkerin STAMP-prosessin avulla tai tee tuoteluokkahaku tuhansien letkujen, liitinten ja lisävarusteiden joukosta. HoseFinder muistuttaa taskukokoista kuvastoa, mutta on sitäkin kätevämpi.  Kuinka jokin näin tehokas voi olla näin pieni?

 

 

 

 

687583
687583