Electromechanical and Drives Division North America

Electromechanical Division - North America Produkter:

Electromechanical and Drives Division North America - Solutions
687362:SOLUTIONS

1

OEMer och tillverkare kontaktar Parker eftersom de känner till vår omfattande erfarenhet inom rörelsesystemkonstruktion, systematiska projekthanteringsprocess och den globala infrastrukturen som garanterar att deras behov tillfredsställs. Parkers elektromekaniska automatiseringsdivision kan svara på olika tillämpningsbehov, från större systeminstallationer till specialbyggda produkter som speciellt konstruerats för en kund.

Under åren av konstuktion och tillverkning av rörelsesystem, har teamen bakom Parkers tekniska precisionrörelsesystem utvecklat en samarbetande utvecklingscykel och en systematisk projekthanteringsprocess på sex steg som är ledande inom rörelsesystemindustrin. Parkers tekniska lösningar omfattar luftlager, linjär motor och pneumatisk teknologi med komposit- eller konventionella material för att skapa en totallösning.

Gruppen för specialbyggd teknik är specialiserad på monteringar av servo- och stegmotorstyrning. Gruppen integrerar även flera kontrollsektioner och förstärkare i kundanpassade paket och ger anpassad programutveckling vid behov. Parker har även ett team som koncentrerar sig på specialmotorer. De kan modifiera vilken av våra motorer som helst för att bättre uppfylla kundens behov.

En komplett familj av motorprodukter

Vi erbjuder en fullständig serie av motorprodukter som uppfyller kraven för en mängd tillämpningar. Parker Trilogy linjära motorer erbjuder industriledande lösningar för teknologier med eller utan järnkärna. Vårt kompletta sortiment servomotorer inkluderar ett MPP-sortiment med högt vridmoment, SM-sortimentet med låg/hög tröghet och det lönsamma BE-sortimentet. Parker Bayside erbjuder unika varianter av servomotorer som kugghjulsmotorer, kit-motorer och motorer av rostfrittstål. Vi har även en bred rad stegmotorer som erbjuder lönsamma lösningar. Slutligen kan vi bygga ett brett intervall av specialbyggda servomotorer.

Ett komplett sortiment av portalrobotar

Parkers sju konfigurationer av standardsystem har konfigurerats för att klara de flesta tillämpningarna hos portalrobotar. Standardiseringen av de här konfigurationerna har förenklat storleksanpassning och val, förkortat ledtider och minskat kostnader. Med användning av de här förkonstruerade systemen, kan användaren omdirigera knappa tekniska resurser från rörelsesystemets konstruktion till maskinens eller processens funktiontionallitet.

2

3

687362
687362