Electromechanical and Drives Division North America

Electromechanical Division - North America Tuotteet

Electromechanical and Drives Division North America - Solutions
687362:SOLUTIONS

1

OEM-valmistajat ja alan teollisuus luottavat Parkeriin, sillä hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteemme ovat tunnetusti luotettavia. Kokemuksemme, järjestelmällinen toiminnanohjaus ja maailmanlaajuinen toimitusvalmius takaavat asiakkaiden tyytyväisyyden. Parkerin sähkömekaniikka- ja automaatio-osasto pystyy vastaamaan vaativaankin kysyntään. Toimitamme vakiotuotteisiin perustuvien järjestelmäkokoonpanojen ohella asiakaskohtaisia erikoissovelluksia.

Parkerin hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian valmistustiimit ovat vuosien kuluessa kehittäneet kokonaisvaltaisia järjestelmäsuunnittelu- ja valmistusratkaisuja. Kuusivaiheisen toiminnanohjausprosessin avulla pystymme toteuttamaan alan parhaimmat ratkaisut vaativiinkin kohteisiin. Parkerin teollisuusosasto on erikoistunut muun muassa ilmalaakereiden, lineaarimoottoreiden ja pneumatiikkasovellusten kehittämiseen. Pystymme suunnittelemaan ja valmistamaan edistyneitä kokonaisratkaisuja komposiittipohjaisista tai tavanmukaisista materiaaleista.

Asiakaskohtaisten sovellusten suunnitteluryhmä on erikoistunut servo- ja askelmoottoreiden ohjauslaitteisiin ja niiden kokoonpanoratkaisuihin. Lisäksi sovellusryhmän asiantuntijat pystyvät integroimaan useista ohjausakseleista koostuvia ohjausjärjestelmiä ja vahvistimia asiakaskohtaisiksi kokonaissovelluksiksi ja tuottamaan tarvittaessa myös vastaavan ohjelmistosovelluksen. Parkerilla on myös erikoismoottorisovelluksiin keskittynyt työryhmä, joka voi muuntaa kaikista valmistamistamme moottoreista asiakkaan edellyttämiä sovelluksia.

Täydellinen valikoima moottorituotteita


Valikoimissamme on useita erilaisia moottorituotteita, joista löytyy sopiva sovellus alan kaikkiin ratkaisuihin.  Parker Trilogyn lineaarimoottorit ovat alan parhaita sekä rautasydämellä että ilman sitä varustettuja tuoteratkaisuja. Kattavaan servomoottorivalikoimaan sisältyy suurivääntöisten tuotteiden MPP-tuoteryhmä, tasaisen/korkean inertian SM-tuoteryhmä ja edullinen BE-mallisto. Parker Baysidella on valikoimissaan erikoisservomoottoreita, esimerkiksi hammaspyörämoottoreita ja moottorisarjoja sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja moottoreita. Lisäksi toimittamme useita erilaisia askelmoottoreita, joilla voidaan luoda edullisia lopputuotesovelluksia.
Valmistamme pyynnöstä myös useita asiakaskohtaisia servomoottoreita.

Täydellinen valikoima gantry-robotteja

Parkerin seitsemän vakiojärjestelmämallia sopivat sellaisinaan suurimpaan osaan gantry-robottisovelluksista. Näiden mallien standardointi on tehnyt koon määrityksen ja valinnan yksinkertaisemmaksi, nopeuttanut toimitusaikoja ja alentanut kustannuksia. Hyödyntämällä esivalmistettuja kokoonpanojamme asiakas voi suuntautua hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian suunnittelun asemesta koneen tai kokonaisprosessin toimivuuteen.

2

3

687362
687362