ENGINEERING YOUR SUCCESS

Parker Hannifin Benelux is onderdeel van de Parker Hannifin Corporation - de marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën. Al meer dan 100 jaar zorgen wij voor de verbetering van de productiviteit en winstgevendheid van onze klanten in vele verschillende industriële en mobiele markten.

Leiden met een doel

Als betrouwbare partner werken de teamleden van Parker samen met klanten om technologische doorbraken mogelijk te maken die de wereld ten goede veranderen.

Meer informatie

Leiden met een doel

Purpose Statement

Parker heeft zijn unieke bijdrage aan de wereld gedefinieerd door middel van een nieuwe doelomschrijving: Enabling Engineering Breakthroughs that Lead to a Better Tomorrow. Als wereldleider in bewegings- en besturingstechnologieën speelt Parker een centrale rol in toepassingen die een positieve invloed hebben op de wereld.

Jaarverslag

Hoewel de komst van COVID-19 in het boekjaar 2020 aanzienlijke uitdagingen met zich meebracht, zette Parker zijn transformatie in het kader van The Win Strategy voort om sterke financiële prestaties en waarde voor de aandeelhouders te leveren, wat wijst op veerkracht en een mooie toekomst in het verschiet.

Duurzaamheidsverslag

Het meest recente duurzaamheidsrapport toont aan hoe teamleden over de hele wereld invulling geven aan het doel van Parker: technische doorbraken mogelijk maken die leiden tot een betere toekomst.

Duurzaamheid

Parker ziet al een eeuw lang zijn vermogen om een positieve invloed uit te oefenen als een belangrijke graadmeter voor het succes van het bedrijf.
De producten en systemen van Parker zijn te vinden op en rond alles wat beweegt, niet alleen om klanten te helpen productiever en winstgevender te zijn, maar ook om het energieverbruik en de uitstoot op grote schaal te verminderen.
People
Van het bieden van een veilige en aantrekkelijke werkomgeving waar alle teamleden kunnen gedijen tot het ondersteunen van organisaties die de wereld een betere plek maken, het creëren van een positieve impact in het leven van mensen is het meest belangrijke resultaat van Parker's sociale verantwoordelijkheidsinitiatieven.
mensen
Parker is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om milieuvriendelijke materialen te gebruiken, de efficiëntie te verbeteren en de productieprocessen te optimaliseren om afval te minimaliseren en het verbruik van energie, water en grondstoffen te verminderen. Als wereldwijde fabrikant is dit een belangrijke kans om grondstoffen te besparen en het milieu te beschermen.
planet

Historie

De geschiedenis van ons grote bedrijf is een interessant verslag van de technologische veranderingen over een periode van meer dan 100 jaar. Opgericht in 1918, illustreert de evolutie van de Parker Appliance Company tot Parker Hannifin Corporation een schat aan innovatie. Wij geloven dat onze toekomstige groei is verzekerd door Parker's traditie van uitmuntendheid in ere te houden.

Door enorme tegenslagen en indrukwekkende prestaties hebben de oplossingen van Parker talloze technologische sprongen in de afgelopen eeuw mogelijk gemaakt door het spelen van belangrijke rollen in de ondersteuning van oorlogsinspanningen, de verkenning van ruimte en de aarde, evenals vooruitgang in bijna elk door de mens gemaakt apparaat dat beweegt
Parker's competitieve en betrokken teamleden zijn er op gericht om het bedrijf de komende 100 jaar naar een hoger niveau te tillen, waarbij de koers van het bedrijf wordt geleid door de ondernemersgeest van Art Parker

Distributie

Het wereldwijde distributienetwerk van Parker Hannifin is ongeëvenaard in deze industrie. 13.000 locaties wereldwijd zorgen ervoor dat Parker-klanten worden bediend door lokale partners in de lokale taal. Via dit netwerk hebben klanten direct toegang tot het productassortiment van Parker en de diensten van onze distributeurs.
Het wereldwijde distributienetwerk van Parker Hannifin is ongeëvenaard in de industrie. Met meer dan 13.000 vestigingen over de hele wereld helpen onze distributeurs Parker klanten beter van dienst te zijn met lokale partners die lokale talen gebruiken.
distributie_netwerk
Sinds de oprichting van het ParkerStore netwerk in 1993 kunnen onze klanten vertrouwen op de diensten van hun lokale ParkerStore voor al hun dagelijkse Parker producten.
Parkerstore
Ontdek welke van onze locaties bij u in de buurt staan. We zijn slechts een klik verwijderd.
Distributeur

Contact opnemen

SALES COMPANY BENELUX Locatie Hendrik-Ido-Ambacht
Nijverheidsweg 3, 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 340, 7570 AH Oldenzaal
Nederland

Meer locaties