Hydrogen fører an på vejen mod bæredygtighed

Find ud af, hvordan Parker er med til at reducere drivhusgasemissioner med sit seneste udvalg af certificerede løsninger, der faciliterer Hydrogen-økosystemet fra skabelse til distribution og anvendelse.

Se vores infografik

Hydrogen – udvalgte produkter

Hydrogenbrændselscelleteknologi er nøglen til at hjælpe med at reducere emissioner globalt. Parkers H2-sortiment omfatter ventiler, filtre, manifolds, væskestyring, højtryksslanger, forbindelseskomponenter og tætningsløsninger til alle hydrogenapplikationer. Vores portefølje omfatter EC79-kompatible produkter, valg til afprøvning af hydrogendrift og håndteringstryk til 1.000 bar.

Parkers 2440P-04V32-hydrogenslange opfylder kravene til H2-påfyldning. Høj driftssikkerhed, robust design og forlænget livscyklus kombineret med en smal bøjningsradius. Hurtig påfyldning ved -40 oC og maks. driftstryk på 1.035 bar. Kun fabriksfremstillede enheder, hvor hver enhed tryktestes med H2.

A-LOK®-kompressionsfittings med dobbelte klemringe til lækagefrie tilslutninger ned til -253 °C. Ideel til højtryks-, kryogene, vakuum- og vibrationsapplikationer. De fås i en række størrelser, materialer og konfigurationer og er IATF 16949-certificerede og (EF) Nr. 79-godkendt til hydrogendrift.

Komplette rørføringsløsninger – fra ekspertrådgivning og design til fremstilling, installation på stedet, skylning og projektstyring. Parkers ekspertserviceydelser og innovative teknologi hjælper dig med at opnå fleksibilitet og minimere de samlede installationsomkostninger ved rørføringsprojekter.

Parkers Autoclave-fittings er designet til kemisk, forsknings- og petrokemisk brug. De er klassificerede til arbejdstryk til 20.000 psi (1.379 bar) og driftstemperaturer fra -252 oC til 649 oC. Koldbearbejdet 316 rustfrit stål og specialmaterialer kan fås.

Ultrathan®-O-ringen er et fremragende alternativ til konventionelle gummiækvivalenter. Dens robuste tætningsprofil egner sig til de hårdeste driftsforhold og har ekstrem slidstyrke. Der findes forbindelser, der passer til kemisk specialforarbejdning.

Seal-LokTM, også kaldet O-Lok®, er en O-ringsoverfladetætning (ORFS) til brug med kritiske H2-applikationer. Denne teknologi er egnet til køretøjs- og infrastrukturapplikationer og indeholder specialtilpassede portvalg op til 700 bar (10.000 psi). Den opfylder også alle kravene til EC79.

I H2-applikationer er filtrering afgørende for at opfylde renlighedsniveauer. Parkers filtrerings- og gasbehandlingsprodukter renser vand og fjerner kompressorolie, kulbrinter og fugt. Det sikrer den reneste produktion af hydrogen og beskytter kritiske komponenter.

Parker Autoclave Engineer-nåleventiler er designede til sikker og pålidelig drift til 20.000 psi (1.379 bar). Metal-til-metal-leje tilbyder fremragende korrosionsmodstand og temperaturområder. Denne ventil har en lækagetæt, driftssikker tilslutning til gas- og væskedrift.

Hydrogen – links og ressourcer

Relaterede brancher

Transport dækker specialister inden for lastbiler og busser, sø-, jernbane- og vejtransport. Parker hjælper kunder med at reducere brændstofforbruget og emissioner i traditionelle køretøjer samt udvikle nye transportløsninger drevet af vedvarende energikilder.

Virksomheder med tunge maskiner inden for bygge/anlæg, landbrug, minedrift og skovbrug har forskellige udfordringer. Men de fokuserer alle på medarbejderes sikkerhed og regeloverholdelse. Parker hjælper kunder med at reducere nedetid, forbedre produktivitet og præstere godt under alle forhold.

Kontakt

DANMARK Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin AB, Sverige
Borupvang 9
DK-2750 Ballerup

Telefon  0043 560400