Betrokken mensen

Parker heeft de meest gedreven en getalenteerde individuen uit de hele wereld aangenomen, die samenwerken in teams om hun deel van het bedrijf te verbeteren.

Carriére

Om de grootste technische uitdagingen ter wereld aan te pakken is een sterk team nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste talenten voor alle afdelingen.??Een carrière bij Parker biedt onbeperkte mogelijkheden voor professionele en persoonlijke groei. Je werkt samen met de slimste mensen ter wereld, helpt innovatieve technologieën en producten te ontwikkelen en draagt bij aan ons doel om de grootste technische uitdagingen ter wereld aanpakken. Wij slagen er in om de beste talenten uit de branche aan te trekken door ons op de persoon te richten bij het aannameproces en niet op de functieomschrijving. Als je een leergierige denker bent, met goede ideeën en een wil om te slagen, dan hebben we zeker een plekje voor je in ons team.

 • Bij Parker zijn we gespecialiseerd in verschillende disciplines, zoals hydrauliek, pneumatiek, procescontrole en meer. Van R&D tot kwaliteitscontrole en procesontwikkeling, we bieden de vele verschillende mogelijkheden die engineering omvat.

 • Sales

  Onze sales teams combineren uitstekend commercieel inzicht met een sterke technische expertise. Ze kunnen systemen en oplossingen aanbevelen die precies aansluiten op de verwachtingen van onze klanten.

 • Supply Chain Management

  Ons succes is deels te danken aan ons vermogen om een complex netwerk van leveranciers en klanten te beheren en efficiënt en tijdig aan hun behoeften te voldoen. Van leveranciersbeheer tot optimalisatie van de inventaris, onze supply chain managementteams zijn betrokken bij elke stap van de levenscyclus van een product, van ontwerp tot levering bij de klant.

 • Operations Management

  Een team van multidisciplinaire professionals heeft de gedeelde verantwoordelijkheid om erop toe te zien dat alle fabrieken werken onder de beste omstandigheden en volledig zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Samen kunnen ze inschatten en begrijpen hoe een kleine wijziging in de keten impact kan hebben op alle activiteiten. Door hun expertise toe te passen op gezondheid, veiligheid en milieu, kwaliteitgarantie of Lean activiteiten, dragen ze dagelijks bij aan het succes van Parker.

 • Productie is onze kerntaak en onze teamleden die betrokken zijn bij de productie van onze producten dragen bij aan onze wereldwijde reputatie van uitmuntendheid. Het continu verbeteren van onze producten en processen is verankerd in onze mentaliteit.

 • Onze marketingteams zijn verantwoordelijk voor de promotie van het Parker-merk, onze producten en onze services, van marktintelligentie tot productmarketing, waaronder marketingcommunicatie, ontwerp en digitale marketing, via verschillende communicatiekanalen (websites, blogs, sociale netwerk, pers enz.).

 • Beslissingen zijn gebaseerd op cijfers en analyse van feiten. Deze afdelingen zijn het belangrijkst voor het management van de hele organisatie en ondersteunen onze algehele prestaties. Onze visie is een langdurige, rendabele groei van de organisatie te verzekeren door middel van interne groei en acquisities. Om onze strategie te ondersteunen hebben we mensen nodig in Finance.

 • De IT-professionals die werken bij Parker hebben een belangrijke rol in onze reis naar digitalisatie. Ze ondersteunen ook onze dagelijkse activiteiten door support te bieden aan duizenden gebruikers over de hele wereld. Door het bieden van infrastructuur en systemen, welke onze activiteiten ondersteunen en beschermen, blijven onze informatietechnologieteams gemotiveerd.

 • De Human Resources-organisatie helpt bij het bepalen van ons strategisch plan en is onderdeel van alle programma's die het uitvoeren van de strategie ondersteunen. Als HR-professional wordt u gevraagd talenten te identificeren door middel van werving en ontwikkeling.

 • Pricing

  Ons wereldwijde Pricing-team helpt ons meer werk binnen te halen tegen eerlijke, rendabele en concurrerende prijzen. Prijsstelling heeft een krachtig effect op de groei en winstgevendheid van het bedrijf. Door ervoor te kiezen prijzen actief te beheren, profiteert Parker van de voordelen terwijl risico's worden geminimaliseerd.

Het Parker-verschil

Ons wereldwijde succes is gebaseerd op een simpel systeem: een daadkrachtig en betrokken personeelsbestand dat werkt in een ondersteunende omgeving en wordt gestimuleerd voor innovatieve ideeën en oplossingen. Een medewerker van Parker levert een positieve bijdrage aan de wereld en daarom streven wij ernaar een positieve bijdrage te leveren aan de levens van onze medewerkers. Dit doen we door een motiverende en ondersteunende werkomgeving te bieden, opleiden en ontwikkelen van vaardigheden van medewerkers en teams te stimuleren en uitzonderlijke doorgroeimogelijkheden in een wereldwijd bedrijf te bieden. Wat ons helpt onderscheidend te zijn, zijn High Performance Teams

 • Onze waarden en doel

  Parker wil een krachtige, resultaatgerichte en door waarden gedreven werkomgeving creëren waarin ontwikkeling en persoonlijke groei worden gestimuleerd.

 • Onze ontwikkelingsmogelijkheden

  We geloven in een leven lang leren en investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. We stellen onze medewerkers in staat hun praktijkkennis uit te breiden en mogelijkheden voor carrièreontwikkeling te verkennen.

 • Diversiteit en Inclusie

  We werken in een grote en verbonden regio waarin diversiteit belangrijk is. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit veel voordelen biedt voor het bedrijf.

 • Innovatie

  Onze teamleden zijn op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren en worden constant geconfronteerd met een groot aantal engineeringsuitdagingen die opgelost moeten worden en die verschil kunnen maken in de levens van anderen.

 • Duurzaamheid

  Het leveren van een positieve bijdrage aan de levens van anderen en het minimaliseren van onze impact op het milieu is de belangrijkste uitkomst van de initiatieven voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 • Optional section for countries who have win an employer awards and would like to promote it.

STUDENTEN EN RECENT AFGESTUDEERDEN

We willen jullie helpen onderdeel te worden van de volgende generatie leiders, ondernemers en engineers. Nieuwe generaties zijn essentieel voor onze toekomst en we zijn ervan overtuigd dat verbeteringen en efficiëntie worden gestimuleerd door te werken in een diverse omgeving. Als je je carrière start bij Parker ontdek je door middel van functionele, technische en leiderschapstrainingen en praktijkervaring, nieuwe manieren om samen te werken met je collega's. Je wordt gestimuleerd beslissingen te nemen onder begeleiding van senior leidinggevenden die je zullen begeleiden en coachen. Je werkt in multiculturele teams, waardoor je netwerk wordt vergroot en waardoor je jezelf ontwikkelt als persoon en als professional. Aangezien we een wereldwijd bedrijf zijn, kun je meerdere functies vervullen en als je wil zijn er mooie mogelijkheden voor internationale opdracht en functies. Om succesvol te zijn bij Parker, is toewijding en een wil om continu te leren en te ontwikkelen nodig. We zijn op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen die de bescheidenheid hebben om te willen slagen in een team. Als je goede ideeën hebt over hoe we in de toekomst een positieve bijdrage kunnen leveren aan de levens van anderen en onze planeet, ga dan met ons aan de slag om de uitdagingen van onze klanten aan te pakken door samen te werken en de vragen te beantwoorden die nooit eerder zijn gesteld. ​
Stagiairs bij Parker doen waardevolle ervaring op en doen nuttig werk, kunnen aantonen dat ze doelen behalen en krijgen feedback op hun prestaties, zodat zij zichzelf kunnen ontwikkelen en succes kunnen behalen in huidige en toekomstige functies.
Internship
Begin je toekomst bij Parker. Met werken en leren bij Parker krijg je een goede combinatie van leren in de praktijk, training, en scholing om je te ontwikkelen tot een waardevol en verantwoordelijk teamlid.
Apprenticeship
Als je je carrière start bij Parker kun je jezelf ontwikkelen door middel van meerdere functionele, technische of leiderschapstrainingen. Ook ervaar je nieuwe manieren van samenwerken met collega's in een multiculturele omgeving. We bieden je de mogelijkheid je vaardigheden te ontwikkelen en je kennis toe te passen in een eerste baan.
Graduates caps
Hoe kun je in de praktijk brengen wat je de vorige dag hebt geleerd? We werken samen met universiteiten over de hele wereld. Als je deelneemt aan een van onze duaalstudies of programma's voor samenwerkend leren, profiteer je van gekwalificeerde en erkende trainingen terwijl je deelneemt aan verschillende projecten en initiatieven om zakelijke uitdagingen aan te pakken.
Dual studies
687570
687570