Lede med formål under COVID-19-pandemien

Leading with Purpose

As a trusted partner, Parker’s team members work alongside customers to enable technology breakthroughs that change the world for the better.

Learn about Parker’s new purpose statement.

Globalt og lokalt

Parker har gjort forretninger i Norge i snart 50 årog har levert kvalitetstjenester og produkter til sine norske OEM kunder samt andre selskaper gjennom sitt sterke, profesjonelle distributørnettverk og teknologisenter. Parker Hannifin er et Fortune 250 selskap og en global markedsleder innen bevegelses- og kontrollteknologi. I 100 år har selskapet utviklet suksess for sine kunder innen et bredt spekter av industri- og luftfartsmarkeder. Lær mer på www.parker.com eller @parkerhannifin.
Parker har gjort forretninger i Norge i snart 50 år, og har levert kvalitetstjenester og produkter til sine norske OEM kunder samt andre selskaper gjennom sitt sterke, profesjonelle distributørnettverk og teknologisenter.
Hos Parker tror vi på samarbeid med våre kunder, slik at vi kan tilby løsninger som bidrar til å oppnå høyere produktivitet og inntekter ved å konstruere de beste systemene for kunden. For oss hos Parker Sverige betyr det å være en løsningsleverandør, at vi designer og produserer de beste systemene for kundene våre. Det gjør vi ved å ha bred kunnskap om våre kunders applikasjoner og miljøutstyr. Dette betyr at vi studerer kundeapplikasjoner for å utvikle nye og bedre måter å skape verdier på. Målet er å øke kundens produktivitet og lønnsomhet – Sammen kan vi det. Parker tilbyr et bredere utvalg av produkter enn noen annen produsent for å imøtekomme kundenes behov innen bevegelses- og kontrollteknologi. Dette kan vi gjøre fordi vi har kompetanse innen ni forskjellige hovedteknologier: hydraulikk, pneumatikk, elektromekanikk, filtrering, prosesskontroll, væske- og gasskontroll, tetting og skjerming, klimakontroll og luftfart. Parker er ikke bare en produktleverandør, men tilbyr også verdiskapende tjenester for å hjelpe kundene sine med å spare tid og penger. Ta en titt på avsnittet om våre verdiskapende tjenester.
Kunden-i-fokus
development

Vår historie

Historien til vårt unike selskap er en interessant fortelling om utviklingen av teknologi over en periode på nesten 100 år. Siden det ble etablert i 1917, illustrerer utviklingen av Parker Appliance Company i Parker Hannifin Corporation en arv av innovasjon. Vi har tro på at vår fremtidige vekst er sikret ved å hedre Parkers tradisjon for høy kvalitet.

Parker Hundreårsmarkering Brosjyre

Vårt distribusjonsnettverk

Med et bredt distribusjonsnettverk i Norge kan du være sikker på at det finnes en Parker distributør i nærheten, som kan gi deg teknisk støtte, svare på dine behov og hjelpe deg med reparasjon samt vedlikehold.
ParkerStore-butikkene ble etablert for å være det stedet du går til lokalt for slange-, koblings-, hydraulikk-, trykkluft- og filtreringsprodukter og -tjenester. Vårt mål er å forbedre produktiviteten og lønnsomheten din ved å levere alt du trenger til dine industrielle og mobile applikasjoner, på ett sted.
Parkerstore
Reparasjon og utskifting av hydraulikkslanger har aldri vært så enkelt med ParkerStore HOSE DOCTOR. Begrens avbrytelser og la oss ta med oss løsningen til deg med vår mobile slangereparasjonsløsning.
Hosedoctor
ParkerStore™ OnSite tar med seg våre løsninger for å lage slange- og rørkomponenter til din arbeidsplass, selv på de mest avsidesliggende stedene. Ha en fullt utstyrt, spesialtilpasset mobil arbeidsplass som inneholder alt du trenger, til og med en slangepresser, der du er. Vi sørger for at arbeidsstedet ditt har teknologien, utstyret og delene du trenger, uten at du må dra noe sted. Vi vil til og med administrere innholdet i containeren, slik at du alltid er fullt utstyrt.

Parkers årsrapport for regnskapsåret 2020

Selv om COVID-19-viruset medførte betydelige utfordringer i regnskapsåret 2020, fortsatte Parker sin pågående transformasjon ifølge "Win Strategy" slik at vi oppnådde et sterkt økonomisk resultat og skapte verdi for aksjonærene. Dette viser at Parker er tilpasningsdyktige og går en lys fremtid i møte.

Bærekraft

Med en bred portefølje innen bevegelses- og kontrollteknologi, engasjerte medarbeidere over hele verden og langvarige partnerskap er Parker godt posisjonert til å bidra til å forbedre livene til mange og gjøre verden til et bedre sted. Å utnytte disse mulighetene er mer enn en ambisjon, det er årsaken til at Parker finnes. Muligheten til å hjelpe medarbeiderne med å utvikle seg, beskytte miljøet og støtte lokalsamfunnene anses som et viktig mål på selskapets suksess.

Den seneste bærekraftrapporten handler om unike lokale initiativer som bidrar til sterkere samfunn, bevarer ressursene og har en positiv miljøpåvirkning på lokalt nivå. Rapporten viser også hvordan medarbeidere over hele verden bidrar til Parkers mål: Muliggjøre teknologiske gjennombrudd som fører til en bedre morgendag.

Bærekraftrapport

Sosialt ansvar

Å implementere bærekraftige arbeidsmetoder er en kompleks utfordring i enhver global organisasjon, men det er også en viktig mulighet til positivt å påvirke medarbeidernes liv, miljøene og de samfunnene som Parker kaller hjem.
Ved å etablere høytpresterende team og fremme en eierkultur oppnår våre engasjerte medarbeidere betydelige forbedringer innen sikkerhet, kvalitet, kostnad og punktlige leveranser. De bygger også på en rik arv av sosialt ansvar gjennom ideelt arbeid og veldedighet for å bidra til behovene i lokalsamfunnene.
Parker utforsker nye metoder for å bevare ressursene og verne om miljøet. Det handler om alt fra ekspanderende gjenvinningsprogrammer og nye måter å bruke miljøvennlige materialer på til å optimere produksjonsprosessen og redusere forbruket av energi, vann og råmaterialer.
Parkers teknologier finnes i og på nesten alt som beveger seg. Å oppnå forbedringer gjennom hele levetiden til produktene og konstruere systemer som fungerer optimalt, er meningsfulle muligheter til å skape verdi for kundene samtidig som man minimerer miljøpåvirkningen.

Kontakt

Sales Company Norway Parker Hannifin A/S
Solbråveien 32b, N-1383 Asker
P.O.Box 174,
N-1371 Asker
1371 Asker
Norway

Telefon  +47 66 75 34 00
Faks +47 66 75 34 01