Engineering your success

Parker Hannifin Norway er en del av Parker Hannifin Corporation - den globale lederen innen Motion & Control teknologier. I mer enn 100 år har vi samarbeidet med kundene våre for å øke produktiviteten og lønnsomheten.

Parker i Norge

Vi jobber tett sammen med våre kunder for å finne nye og bedre måter å skape verdier på – blant annet å utvikle og tilby de beste produktene og systemene.

Last ned brosjyre

Globalt og lokalt

Parker har gjort forretninger i Norge i snart 50 årog har levert kvalitetstjenester og produkter til sine norske OEM kunder samt andre selskaper gjennom sitt sterke, profesjonelle distributørnettverk og teknologisenter. Parker Hannifin er et Fortune 250 selskap og en global markedsleder innen bevegelses- og kontrollteknologi. I 100 år har selskapet utviklet suksess for sine kunder innen et bredt spekter av industri- og luftfartsmarkeder. Lær mer på www.parker.com eller @parkerhannifin.
Parker har gjort forretninger i Norge i snart 50 år, og har levert kvalitetstjenester og produkter til sine norske OEM kunder samt andre selskaper gjennom sitt sterke, profesjonelle distributørnettverk og teknologisenter.
Hos Parker tror vi på samarbeid med våre kunder, slik at vi kan tilby løsninger som bidrar til å oppnå høyere produktivitet og inntekter ved å konstruere de beste systemene for kunden. For oss hos Parker Sverige betyr det å være en løsningsleverandør, at vi designer og produserer de beste systemene for kundene våre. Det gjør vi ved å ha bred kunnskap om våre kunders applikasjoner og miljøutstyr. Dette betyr at vi studerer kundeapplikasjoner for å utvikle nye og bedre måter å skape verdier på. Målet er å øke kundens produktivitet og lønnsomhet – Sammen kan vi det. Parker tilbyr et bredere utvalg av produkter enn noen annen produsent for å imøtekomme kundenes behov innen bevegelses- og kontrollteknologi. Dette kan vi gjøre fordi vi har kompetanse innen ni forskjellige hovedteknologier: hydraulikk, pneumatikk, elektromekanikk, filtrering, prosesskontroll, væske- og gasskontroll, tetting og skjerming, klimakontroll og luftfart. Parker er ikke bare en produktleverandør, men tilbyr også verdiskapende tjenester for å hjelpe kundene sine med å spare tid og penger. Ta en titt på avsnittet om våre verdiskapende tjenester.
Kunden-i-fokus
development
Klikk på linken nedenfor for å laste ned Årsrapport 2018.
finance
Å skape en positiv innvirkning på menneskers liv er det viktigste resultatet av Parkers samfunnsansvarlige tiltak. Med operasjoner over hele verden og en bred portefølje innen bevegelses- og kontrollprodukter, har Parker utallige muligheter til å forbedre livet til mange mennesker, beskytte miljøet og støtte lokale samfunn. I et århundre har Parker sett sin evne til å gjøre en positiv innflytelse som et sentralt mål for selskapets suksess.
Sustainability

Vår historie

Historien til vårt unike selskap er en interessant fortelling om utviklingen av teknologi over en periode på nesten 100 år. Siden det ble etablert i 1917, illustrerer utviklingen av Parker Appliance Company i Parker Hannifin Corporation en arv av innovasjon. Vi har tro på at vår fremtidige vekst er sikret ved å hedre Parkers tradisjon for høy kvalitet.

Parker Hundreårsmarkering Brosjyre

Vårt distribusjonsnettverk

Med et bredt distribusjonsnettverk i Norge kan du være sikker på at det finnes en Parker distributør i nærheten, som kan gi deg teknisk støtte, svare på dine behov og hjelpe deg med reparasjon samt vedlikehold.
ParkerStore-butikkene ble etablert for å være det stedet du går til lokalt for slange-, koblings-, hydraulikk-, trykkluft- og filtreringsprodukter og -tjenester. Vårt mål er å forbedre produktiviteten og lønnsomheten din ved å levere alt du trenger til dine industrielle og mobile applikasjoner, på ett sted.
Parkerstore
Reparasjon og utskifting av hydraulikkslanger har aldri vært så enkelt med ParkerStore HOSE DOCTOR. Begrens avbrytelser og la oss ta med oss løsningen til deg med vår mobile slangereparasjonsløsning.
Hosedoctor
ParkerStore™ OnSite tar med seg våre løsninger for å lage slange- og rørkomponenter til din arbeidsplass, selv på de mest avsidesliggende stedene. Ha en fullt utstyrt, spesialtilpasset mobil arbeidsplass som inneholder alt du trenger, til og med en slangepresser, der du er. Vi sørger for at arbeidsstedet ditt har teknologien, utstyret og delene du trenger, uten at du må dra noe sted. Vi vil til og med administrere innholdet i containeren, slik at du alltid er fullt utstyrt.

Kontakt

Sales Company Norway Parker Hannifin A/S
Solbråveien 32b, N-1383 Asker
P.O.Box 174,
N-1371 Asker
1371 Asker
Norway

Telefon  +47 66 75 34 00
Faks +47 66 75 34 01