OFF-ROAD MACHINERY

Parker werkt wereldwijd samen met klanten van mobiele apparatuur en zorgt daarmee voor een eindeloze reeks nieuwe productversies, met verbeterde functies en prestaties die directe voordelen opleveren voor de gebruikers.

Meer weten

Onze sectoren

Welke aandrijf- en besturingstechnologieën u ook nodig hebt, Parker heeft de ervaring, toonaangevende producten en ongeëvenaarde wereldwijde distributie waar u altijd op kunt rekenen. Of u nu een OEM bent of behoefte hebt aan onderhoud, reparatie en renovatie, dankzij de meer dan 280 locaties van Parker en de 12.000 distributiecentra wereldwijd kunt u altijd zeker zijn van een uitstekende service.

TERREINMACHINES - Klanten in de (mijn)bouw, land- en bosbouw hebben te kampen met verschillende uitdagingen, maar hebben ook dezelfde behoeften, zoals het garanderen van de veiligheid van werknemers, het voldoen aan de vraag, de milieuwetgeving en het verbeteren van de productiviteit en winstgevendheid. Parker biedt een uitkomst door middel van innovatieve technische deskundigheid, producten die weerstand kunnen bieden tegen zware omstandigheden en mobiele reparatiecentra voor afgelegen locaties
Transportation - Van auto's en vrachtwagens tot boten, treinen en vliegtuigen, Parker helpt om de ervaring te verbeteren en het brandstofverbruik en de uitstoot te verminderen, terwijl Parker ook bijdraagt aan de ontwikkeling van voertuigen aangedreven door herbruikbare energie. Parker's technologie en wereldwijde beschikbaarheid zorgen voor een flexibele ontwikkeling van efficiëntere, veiligere oplossingen die voldoen aan de hoogste normen voor betrouwbaarheid
OLIE&GAS - Onvoorspelbare omstandigheden, strenge overheidsregulering en veranderende marktomstandigheden vormen een uitdaging voor de olie- en gasindustrie. Parker maakt gebruik van haar belangrijkste technologie en kennis van kritische toepassingen om de meest complexe problemen van haar klanten aan te pakken en werkt met hen samen van concept tot eindproduct om innovatieve oplossingen te bieden die de industriële normen en prestatieverwachtingen overtreffen.
INDUSTRIEEL GEREEDSCHAP- Ontwerpers van apparatuur voor de automobiel-, voedingsmiddelen- en dranken-, metaal-, rubber-, rubber- en kunststofindustrie vertrouwen op de hoogontwikkelde pneumatische, hydraulische en elektromechanische oplossingen van Parker om het hoofd te kunnen bieden aan de moeilijke uitdagingen op het vlak van voorspelbaarheid, herhaalbaarheid, vermogensdichtheid en precisiecontrole die typisch zijn voor industriële toepassingen en omgevingen
POWER GENERATION - De toenemende wereldwijde energiebehoefte stimuleert de vraag naar betrouwbare, kosteneffectieve en slimme oplossingen die een continue service bieden met een minimale impact op het milieu. Parker's technisch leiderschap en wereldwijde service- en ondersteuningsnetwerk stellen het bedrijf in staat om industriële partners te voorzien van oplossingen voor conditioneringsmonitoring en voorspellend onderhoud voor vraaggestuurde duurzame- en niet-duurzame energietoepassingen.
GEZONDHEID EN BIOWETENSCHAPPEN - Van samenwerking met klanten om laboratoriuminstrumenten te ontwikkelen die sneller en nauwkeuriger diagnoses stellen, tot het ontwerpen van medische hulpmiddelen die professionals in de gezondheidszorg in staat stellen de resultaten van de patiënt te verbeteren, Parker past zijn technologieën en technische expertise toe om het verschil te helpen maken in het leven van mensen.
ELECTRONICS & SEMICONDUCTOR - Geconfronteerd met strenge productienormen en steeds hogere eisen van de klant, doen wereldwijde fabrikanten van semiconductor, consumentenelektronica, en producenten van geïntegreerde automobiel- en boordapparatuur voor de lucht- en ruimtevaartsector een beroep op Parker voor de meest geavanceerde EMI-afscherming, oplossingen voor warmtedissipatie en corrosiewerende materialen, instrumentatie en vloeistof- en transportsystemen.
INDUSTRIËLE & CHEMISCHE VERWERKING - Overal rekenen fabrikanten op Parker's brede ervaring voor monitoringsystemen en zijn afhankelijk van de lucht-, gas- en vloeistofbehandelingsoplossingen van Parker om de veiligheid en kwaliteit in industriële en chemische verwerkingsomgevingen te waarborgen.
HVAC & KOELTECHNIEK - Parker biedt fabrikanten en technici van commerciële, automobiel- en residentiële airconditionings- en koelapparatuur een brede selectie van robuuste oplossingen voor industriële, transport- en voedselverwerkende applicaties, waar een betrouwbare koeling noodzakelijk is. De standaard, vorm-, fit- en functiegekwalificeerde besturingen, regelaars, filterdrogers, kleppen en andere systemen en componenten zijn ideaal voor zowel OEM- als vervanginstoepassingen in het veld.
AGRICULTURE - Klanten in de bouw, mijnbouw, bosbouw en landbouw staan voor verschillende uitdagingen, maar hebben ook gemeenschappelijke behoeften, zoals het waarborgen van de veiligheid van werknemers, het verbeteren van de productiviteit en winstgevendheid, en het voldoen aan milieuvoorschriften. Parker gaat deze uitdagingen aan met innovatieve engineering, hoogwaardige producten en mobiele reparatiecentra.

Contact opnemen

SALES COMPANY BENELUX Locatie Hendrik-Ido-Ambacht
Nijverheidsweg 3, 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 340, 7570 AH Oldenzaal
Nederland

Meer locaties