Mobile Hydraulic Systems Division Europe

Parker lancerer nyt softwareværktøj til vedligeholdelse af IQAN-moduler

IQANgo giver øjeblikkelig adgang til vigtige nøgletal via trådløs forbindelse

 

Mölnlycke, Sverige, 11. september 2020 – Parker Hannifin, den globale leder inden for Motion & Control-teknologier, har udviklet et brugervenligt service- og vedligeholdelsesværktøj til sin serie af IQAN-controllere og displays. IQANgo gør det muligt for serviceteknikere eller maskinejere at oprette trådløs forbindelse til IQAN-modulerne i deres maskiner, så de kan udføre en bred vifte af handlinger som f.eks. kontrol af systemstatus og fejlfinding af fejl eller alarmer.

 

IQANgo er iOS- og Android-kompatibel, opretter forbindelse til IQAN-moduler via Wi-Fi, Bluetooth eller internettet og giver fjernadgang til oplysninger i realtid. Værktøjet er designet med en kompakt grænseflade, der passer perfekt til skærmene på både tablets og smartphones, og som viser alle relevante data og diagrammer på en tydelig og letlæselig måde.

 

IQANgo-værktøjet har flere funktioner, f.eks. en systemoversigt, der giver brugere mulighed for hurtigt at finde modul- eller I/O-relaterede alarmer eller fejl. Samtidig gør fjernsupportfunktionen, at smartphones kan fungere som "modem" til at oprette forbindelse mellem IQAN-maskiner og internettet, hvilket gør det muligt for eksterne medarbejdere at udføre handlinger som f.eks. fejlsøgning, softwareopdateringer og kalibrering.

 

IQANgo giver også brugere mulighed for at se alle logfiler og deres indhold, og en filterfunktion giver hurtig adgang til relevante oplysninger. En målefunktion leverer et mere effektivt værktøj til fejlfinding eller til at se værdien for en bestemt indgang, udgang eller intern kanal. Alle målte værdier vises med deres tilknyttede enhed og status eller i et mere visuelt format som f.eks. et kurvediagram.

 

Desuden leveres IQANgo med en funktion til justering af indgange, udgange og parametre i realtid. Det er også muligt at sætte en indstilling til fabriksstandardværdien, hvis det er nødvendigt.

 

Johan Lidén, Product Manager hos Parker Hannifin, sagde: "IQANgo er en kraftfuld og intuitiv platform, der giver serviceteknikere eller maskinejere øjeblikkelig adgang til oplysninger i realtid, så de kan arbejde mere fleksibelt og produktivt. Denne handlingsrettede viden fører til mere velinformeret beslutningstagning omkring service- og vedligeholdelsesaktiviteter, hvilket igen forbedrer udstyrets ydelse og sparer både tid og penge."

 

IQANgo erstatter tidligere Android-/iOS-apps – nærmere betegnet IQANrun til tablets og IQANsync til smartphones. Appen kan downloades gratis fra Google Play og Apple App Store.

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er på Fortune 250-listen og er en af verdens førende virksomheder inden for Motion & Control-teknologier. I mere end hundrede år har virksomheden været med til at muliggøre tekniske gennembrud, der skaber en bedre fremtid. Få mere at vide på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Mediekontakter

Johan Lidén
Product Manager IQAN Electronics
Electronic Controls Business Unit, Parker Hannifin
Telefon: +46 (0)317504417
E-mailadresse: johan.liden@parker.com