Engine Mobile Original Equipment Division

Parker Racor catalogus maakt selectie van filters voor vrachtwagens eenvoudig

Oldenzaal, Nederland, 21. Maart 2016- Parker Hannifin, wereldwijd marktleider op het gebied van aandrijvings- en besturingstechnologieën, heeft een uitgebreide catalogus gelanceerd voor de MRO markt van middelzware en zware vrachtwagens. Met een gedetailleerde onderdelencatalogus en handleiding is de brochure een ‘must-have’ voor wagenparkbeheerders, distributeurs en leveranciers van bedrijfsvoertuigen.

Het is algemeen bekend dat Parker Racor zich primair focust op het ontwerp en de productie van complete filtratie oplossingen voor vrachtwagenfabrikanten. Daartoe werkt het bedrijf samen met verscheidene toonaangevende automotive OEM’s voor het ontwikkelen van producten die direct kunnen worden geïnstalleerd op de motor of de vrachtwagen. De vervangingsfilters worden ook gemaakt door Racor en zijn te vinden in de catalogus. De vervangingsfilters zijn identiek aan de eerstgemonteerde filters wat betreft afstemming, vorm, functie en prestaties en zijn niet in strijd met garantievoorwaarden van de fabrikant.

De catalogus is zeer gebruiksvriendelijk opgezet. Kleurcodes van producttypes aan de bovenkant van iedere pagina helpen bijvoorbeeld bij het vinden van toepassingen, zoals filters voor luchtinlaatsystemen, luchtdrukrem, cabinelucht, carterventilatie, brandstof, olie en hydraulisch stuursysteem. Een tabel aan de onderkant van de pagina geeft details van elk product weer inclusief het OEM onderdeelnummer en Racor equivalent vervangingsfilter.

Vervangingsfilters zijn beschikbaar voor alle grote vrachtwagenmerken, waaronder DAF, Ford, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania en Volvo.

Betreffende Parker Hannifin:
Met een jaarlijkse omzet van meer dan $13 miljard in 2015 is Parker Hannifin de wereldleider in “motion and control” systemen en technologieën. Deze technologieën bieden een antwoord op vele vragen uit de mobiele-, industriële-, lucht- en ruimtevaartindustrie. Ons bedrijf stelt wereldwijd meer dan 55.000 mensen te werk in 50 verschillende landen. Voor meer informatie, bezoek onze website www.parker.nl. Parker heeft reeds 59 jaar een jaarlijks opeenvolgende dividendverhoging uitgekeerd aan zijn aandeelhouders en maakt deel uit van de top 5 bedrijven met de langste opeenvolgende dividend uitkering in de S&P500 index. Voor meer informatie, bezoek de bedrijfswebsite www.parker.com of de website voor investeerders www.phstock.com.