Parker High Pressure Connectors Europe lancerer ny optimeret FEM Quick Coupling-serie

Bielefeld, Tyskland, 7. december 2021 – Parker Hannifin, der er førende på verdensmarkedet inden for motion & control-teknologier, lancerede i dag den nye optimerede FEM Quick Coupling-serie, der giver et øget driftstryk på op til 350 bar og et reduceret trykfald for bedre flowegenskaber.

 

De reviderede og opdaterede FEM- og FEC-serier har profiler, der svarer til ISO 16028-standarden og overgår de tekniske krav i ISO 16028-specifikationerne. De er kompatible med andre serier, der overholder den samme standard. Koblingerne sørger for frakobling uden spild, minimalt oliespild under frakobling og er også nemme at rengøre grundet deres flade ventiler/form.

 

Koblingerne har, takket være det nye ventildesign, et mindste trykfald og opnår maksimal omkostningseffektivitet.

 

FEM-propper fås med trykeliminator, der gør det muligt at forbinde koblinger uden problemer, selv når der forekommer akkumuleret tryk eller resttryk. En miniatureventil reducerer automatisk trykket under tilslutningsfasen.

 

Den nye FEM-serie er meget modstandsdygtig over for vibrationer og andre mekaniske spændinger. Med låsemuffen som standard til undgåelse af utilsigtet frakobling foregår tilslutning og frakobling hurtigt og sikkert, hvad enten det er inden for mobilhydraulik-, transport- eller byggebranchen.

 

Følg dette link for at få flere oplysninger om dette produkt: https://ph.parker.com/dk/en/series-fem-if-quick-coupling

 

Om Parker Hannifin:
Parker Hannifin er på Fortune 250-listen og er en af verdens førende virksomheder inden for Motion & Control-teknologier. I mere end hundrede år har virksomheden været med til at muliggøre tekniske gennembrud, der skaber en bedre fremtid. Få mere at vide på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Mediekontakter

Katharina Leifeld
Group MarCom Leader
Parker Hannifin Manufacturing Germany GmbH & Co. KG
Tlf.: +49 (0) 521 40484169
E-mail: katharina.leifeld@Parker.com