Komplette rørsystemløsninger giver mere fleksibilitet og omkostningsbesparelser

Parker Hannifin, som er verdens førende inden for motion & control teknologier, tilbyder nu en komplet service inden for rørsystemer (CPS) med tilføjelsen af onsite containere og hot oil flushing containere. Parkers CPS-service understøtter planlægning, fremstilling og montering af rørtilslutningssystemer. De nyeste tilføjelser er designet til at sikre større fleksibilitet, tid og omkostningsbesparelser for slutbrugerne.

Efterspørgslen efter omfattende systemløsninger, herunder designkonsultation, skræddersyet fremstilling og installation af hydrauliske rørsystemer, stiger. Da maskiner bliver stadig mere produktive og større, er producenter af udstyr under større pres, når det drejer sig om omkostninger, pladsbesparende krav samt krav til sikkerhed.

Parker Hannifin har flere CPS-centre over hele verden, hvor store præformede rør og flanger bliver designet, fremstillet og tilpasset komplette systemer til brug i forskellige applikationer, herunder industri, maskiner, køretøjer og skibsbygning samt vindkraftanlæg. Parkers systemteknikere udvikler i første omgang et applikationsspecifikt rørkoncept med tilhørende tegninger og dokumentation. Efter produktion leveres de komplette rørtilslutningssystemer direkte til installationsstedet og efterfølgende monteret, hot oil flushed og gennemgået på stedet af Parker eksperter; helt i overensstemmelse med kundens krav.

Den seneste tilføjelse af onsite service containers styrker Parkers CPS-program ved at tilbyde kunderne større fleksibilitet. Containerne indeholder alle de monteringsmaskiner, der kræves til rør af forskellig størrelse; lige fra dem med en diameter fra 06 til 60 mm op til dem med en udvendig diameter på 10 tommer (273 mm). Udover standardkonfigurationerne kan udrustning af Parkers egne containere tilpasses kundernes krav. Alle standard tilslutninger – fra EO-2 til F37 Parflange videre til high performance flanges (HPF) - kan fremstilles med disse maskiner, som konsekvent garanterer gode monteringsresultater. Desuden tilbyder onsite containere fordelen ved at montere på installationsstedet, hvilket sparer kunderne værdifuld tid og transportomkostninger.

Som led i den udvidede CPS-service introduceres Parkers hot oil flushing enheder for at sikre, at rørledningssystemerne er rene, før de tages i brug. Dette system øger sikkerheden ved et komplet rørtilslutningssystem og bidrager til at en tidsbesparelse ved fremtidig vedligeholdelse og tilhørende omkostninger. De nye Parker flushing enheder, der drives af seks elmotorer, kan rense rørledninger med en udvendig diameter på op til 10in. (273mm). Flushing kapaciteten er op til 3.000 liter pr. minut, og hvis der opstår et behov, kan det øges med yderligere enheder. En onsite Parker servicetekniker sikrer, at flushing processen foregår jævnt og hurtigt.

Med tilføjelse af Parkers egne containere og hot oil flushing enheder sørger CPS-programmet for en mere effektiv metode til fremstilling af rørtilslutningssystemer, hvilket giver slutbrugere en høj grad af fleksibilitet, monteringskvalitet og sikkerhed til en væsentligt reduceret pris.