Parker presenteert componenten en systeemoplossingen voor maritieme vereisten op Europort 2021

2 – 5 november 2021; Rotterdam Ahoy, Nederland

 

Rotterdam, Nederland, 28. Oktober 2021- Parker Hannifin, de wereldleider op het gebied van bewegings- en besturingstechnologieën, zal een uitgebreide selectie van zijn componenten en complete systeemoplossingen voor maritieme toepassingen presenteren op Europort 2021, dat van 2-5 november in Rotterdam wordt gehouden. Als een van 's werelds toonaangevende conferenties voor de maritieme industrie, heeft Europort 2021 1.100 bevestigde exposanten en zal naar verwachting meer dan 27.000 bezoekers trekken met meerdere conferenties die gedurende de drie dagen worden gehouden.

 

Europort 2021 zal een sterke nadruk leggen op milieutechnologieën, met een focus op gebieden zoals scheepsbrandstoffen met een lagere uitstoot, elektrificatie en hybridisatie. Parker zal een breed scala aan maritieme componenten en systemen demonstreren die klanten kunnen helpen emissies te verminderen met behoud van operationele prestaties. Nieuwe producten zijn onder meer hoogwaardige flenzen, filters uit de turbineserie, PVoc-hogedrukpompen, Polyflex hogedrukdraadslangen en de DIGI Plus-veldtestkits, die op het evenement zullen worden tentoongesteld.

 

Ook wordt de NitroDry tentoongesteld, een persluchtdroger die ideaal is voor gebruik in smeeroliesystemen die biologisch afbreekbare of minerale olie gebruiken. Door het gebruik van extreem droog stikstofgas verwijdert NitroDry zowel vrije en opgeloste waterdeeltjes als opgeloste zuurstof uit olie. Door een droger op te nemen, worden systeemverontreinigende stoffen geëlimineerd, wat resulteert in minder onderhoud, minimale uitvaltijd en verbeterde algehele systeembetrouwbaarheid.

 

Parker's PVoc-serie axiale zuigerpompen met variabel slagvolume, die binnenkort zullen worden getoond, zijn speciaal ontwikkeld voor maritieme toepassingen en zetten een nieuwe standaard in robuustheid, lange levensduur en veelzijdigheid.

 

Terwijl de groene revolutie door de maritieme sector raast, zal Parker bezoekers van Europort 2021 begeleiden en adviseren over echte en duurzame zakelijke oplossingen: of ze nu overstappen op emissiearme scheepsbrandstoffen, elektrificatie en hybridisatie, of overstappen op andere groene technologieën.

 

Meer te weten komen: https://www.parker.com/europort2021

 

Over Parker Hannifin:
Parker Hannifin is een Fortune 250 wereldwijde marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën. Het bedrijf maakt al meer dan 100 jaar technische doorbraken mogelijk die leiden tot een betere toekomst. Meer informatie vindt u op www.parker.com of @parkerhannifin.

Contactpersonen voor media

Hetty Stoop
Marcoms Leader Parker SC Benelux
Parker Hannifin
Email: hetty.stoop@parker.com