Parker kompletterer utvalget av DBB-ventiler for olje og gass, og gir kundene flere valg

Asker, Norge, 15. November 2017 –  Parker Hannifin, den globale markedslederen innen bevegelses og kontrollteknologi, har nå et komplett utvalg av ventiler som samsvarer med API 6A-spesifikasjonen for juletre- og brønnhodebruk.

 

Parker har i en årrekke levert et utvalg av dobbel blokk og avblødningsventiler, prosess til instrument med maksimalt nominelt arbeidstrykk på 5 000 PSI og 10 000 PSI. Nåleventilversjonen er allerede tilgjengelig i alle tre trykklassene (5 000, 10 000 og 15 000 PSI), men kuleventilversjonen har hittil kun vært tilgjengelig i 5 000 og 10 000 PSI. På grunn av kundenes behov for kuleventiler med høyere trykk og rett gjennomboring, har Parker introdusert en brannsikker versjon på 15 000 PSI for å komplettere utvalget i begge konfigurasjonene.

 

Parker skaffet nytt pakkemateriale og modifiserte hodemonteringen, sørget for utmerkede resultater og oppnådde vellykket PR2- og PR3-testing.

 

Jim Breeze, Product Manager, - Instrumentation Product Division, Europe, forklarer: «Vi har svart på etterspørselen i markedet etter en 15 000 PSI DBB-ventil med høyere trykk, slik at vi kan møte alle kundenes krav til denne typen ventil.»

 

Parkers ventiler er lette og kompakte, noe som er svært viktig for offshoreinstallasjoner.  De kan enkelt installeres i eksisterende design, som gir rimeligere produksjon.

 

Parkers ventiler egner seg også for HIPPS (High Integrity Pressure Protection Systems) til bruk i strømlinjetrykkbeskyttelse for brønnhoder.

 

Alle Parkers DBB-ventiler er testet for samsvar med API 6A-spesifikasjonene av et uavhengig testhus i tillegg til det interne testlaboratoriet som Parker driver ved sitt europeiske design- og produksjonsanlegg i Barnstaple i Storbritannia. Ventilene er Saudi ARAMCO- godkjent, og samsvarer med materialklassifiseringssystemet 9-com.

 

Hvis du vil vite mer om produktene og tjenestene til Parker Hannifin, avdeling for instrumenteringsprodukter, kan du besøke www.parker.com/ipd.

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er et Fortune 250 selskap og en global markedsleder innen bevegelses- og kontrollteknologi. I 100 år har selskapet skapt suksess for sine kunder innen et stort utvalg av markeder. Les mer på www.parker.com eller@parkerhannifin.

Mediekontakter

Jon Ivar Wold, Group Sales Leader Instrumentation Nordic
Parker Hannifin SC
Phone: +47 91 64 34 64
Email: jwold@parker.com