Én hydraulisk slange for ethvert trykknivå

Asker, Norge, 11. Januar 2018 – Parker Hannifin er verdenslederen innen bevegelses- og kontrollteknologi, og har produksjonsanlegg over hele verden. For å gjøre det enda enklere for kunder å velge den riktige slangen, tilbyr Parker’s Hose Products Division nå GlobalCore som en enhetlig produktfamilie. GlobalCore er basert på ISO 18752-spesifikasjonen, og utviklet etter hvordan slanger spesifiseres og brukes av kunder – etter trykkområde, ikke konstruksjon. Det er verdens første høytytende sammenhengende slange- og kuplingssystem, og tilbyr én enkel løsning av robuste hydrauliske slanger designet for å tåle tøffe arbeidsmiljø.

 

Parker utvidet nylig GlobalCore med en 7 Mpa (1000 psi) ISO 18752-slange, som betyr at produktfamilien nå tilbyr valgmuligheter for de viktigste størrelsene, som 2.1/2``og 3`` og trykkområder fra 7 Mpa (1000 psi) til 42,0 Mpa (6000 psi).  Parker’s GlobalCore-slanger produseres i alle de store verdensregionene – Europa, Nord-Amerika og Asia. GlobalCore er utviklet for å hjelpe kunder med et lettere valg av hydraulikkslange for konstruktører og brukere. Det enhetlige systemet tilbyr slanger innen de mest brukte klassene av konstant driftstrykk. GlobalCore er bygd opp etter ISO 18752-spesifikasjonen og testet til det dobbelte av standarden, noe som garanterer høy ytelse i utfordrende miljøer og i bruk med høye impulser. ISO-spesifikasjonen er viktig for Parkers kunder, hvorav mange er internasjonale selskaper: de ønsker ikke å benytte tradisjonelle regionale standarder for å spesifisere hydrauliske slanger, siden utstyret deres bygges, brukes og vedlikeholdes over hele verden. 

 

Den globale ISO 18752-standarden bidrar til å løse disse problemene, da den forenkler spesifikasjonene for hydrauliske slanger uansett bruksområde, marked eller beliggenhet. 

 

For å gjøre ting enda enklere for kundene, har Parker basert GlobalCore på driftstrykk, uavhengig av størrelse. Å velge kupling er enda enklere – 43/48- eller 77-serien, avhengig av slange og driftstrykk. I tillegg til å gjøre det mye enklere å velge slange, sørger det å legge om fra forskjellige varegrupper til én enkel slangefamilie også for mindre lagringsbehov, lavere vedlikeholdskostnader og mindre driftsstans for produsenter av originalutstyr og sluttbrukere. 

 

Med den nye 187-slangen utvides Parkers allsidige GlobalCore-system til å støtte behov for hydrauliske lavtrykkslanger, uavhengig av hvor utstyret opprinnelig ble fremstilt eller hvor det befinner seg nå. 187-slangen fyller hullet på det lavere nivået av Parkers slanger for konstant driftstrykk, og dekker to behov: den kan brukes som høytrykks-returledning, eller hjelpe til i bruksområder der andre slanger blir for kraftige. Systemet er forenklet og har kun seks slanger. Både produsenter av originalutstyr og kunder i håndverksbransjen vil sette pris på å kunne velge riktig slange til riktig bruk. 

 

GlobalCore-systemet overgår konkurrenter både i høy yteevne, sammenhengende produkter, enkle valgmuligheter og konstruksjon, og tilbyr én løsning for ethvert trykknivå og ethvert prosjekt.

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er et Fortune 250 selskap og en global markedsleder innen bevegelses- og kontrollteknologi. I 100 år har selskapet skapt suksess for sine kunder innen et stort utvalg av markeder. Les mer på www.parker.com eller@parkerhannifin.

Mediekontakter

Gunnar Moseidjord
Product Specialist HPDE
Parker Hannifin AS, SC Norway
Tlf.: +47 66 75 34 00
E-post: gunnar.moseidjord@parker.com