Hydraulic & Industrial Process Filtration Division EMEA

Parker lancerer icount LaserCM30, som er næste generation af partikelmålere med en testprocedure på under 90 sekunder

Littlehampton, Storbritannien, 26. oktober 2020 – Hydraulic and Industrial Process Filtration Division under Parker Hannifin, den globale leder inden for Motion & Control teknologier, offentliggjorde i dag lanceringen af Parker icount LaserCM30-partikelmåler. Denne partikelmåler er en brugervenlig enhed til diagnosticering hos kunderne/brugerne, der giver serviceteknikere mulighed for hurtigt og nemt at vurdere renligheden af hydraulikvæske eller -olie i en bred vifte af anvendelser, herunder gravemaskiner, teleskoptrucks, læssemaskiner, boreudstyr og styreapparater til landbrugs-, bygge-, olie- og gas-, energiforsynings-, skibs-, minedrifts-, skovbrugs- og industrisektoren.

 

Som det nyeste skud på stammen af forureningsmålere til væskesystemer kan Parker icount LaserCM30 tilbyde testprocedurer på under 90 sekunder. Måleren indeholder funktioner som renlighedsrapportering i overensstemmelse med flere standarder (ISO 4406, NAS 1638, AS4059 og GOST), dataindlæsning og integreret udskrivning.

 

Med mikroprocessorstyret optisk scanning tilbyder icount LaserCM30 nøjagtige målinger af forurenende stoffer med et kalibreringsinterval fra ISO 0 til ISO 22 uden monitormætning. Partiklerne måles med en fotodiode, der konverterer lysintensiteten til et spændingsoutput, som registreres i forhold til tiden. I takt med at partiklen bevæger sig hen over vinduet, er den mængde lys, der går tabt, proportional med partikelstørrelsen. Denne spændingsreduktion måles og lagres i én af seks kanaler på icount LaserCM30-computeren i henhold til partikelstørrelse. Yderligere størrelser beregnes til referenceformål. Udlæsninger vises på den håndholdte LCD-skærm i de accepterede ISO/AS- og NAS-formater, der er klar til udskrivning på papir eller RS232-computeroverførsel. Den indbyggede computer giver mulighed for lagring af op til 1000 testresultater.

 

Icount LaserCM30-enhedens kompakte, intuitive og brugervenlige design adskiller den fra andre bærbare partikeltællere på markedet. Betjening af enheden er ikke mere kompliceret end at trykke på startknappen på håndsættet. Specialdiagnosticering er indbygget i mikroprocessorstyringen i icount LaserCM30 for at sikre effektiv forureningsmonitering af oliesystemer og flydende brændstoffer, der sparer både tid og penge. Det er nu også muligt at overvåge forurening under drift, hvilket reducerer driftsstop i produktionen.

 

"Vi udvikler os i takt med vores kunders behov og giver dem mulighed for at arbejde mere sikkert, ansvarligt og bæredygtigt rundt om i verden," fortæller Shaun Skilton, som er produktchef ved Parker Hannifin Hydraulic and Industrial Process Filtration Division EMEA under forretningsenheden for Måleudstyr, i en kommentar om lanceringen af icount LaserCM30.

 

Få mere at vide om Parker icount LaserCM30 på: https://ph.parker.com/dk/da/icountlasercm30-portable-particle-monitor

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er på Fortune 250-listen og er en af verdens førende virksomheder inden for Motion & Control-teknologier. I mere end hundrede år har virksomheden været med til at muliggøre tekniske gennembrud, der skaber en bedre fremtid. Få mere at vide på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Mediekontakter

Lisa de Beer
PR, EMEA
E-mail: lisa.debeer@parker.com