Parkers norska försäljningsbolag organiserar välgörenhetsteam till cykelrunda för att stödja det lokala samhället

Anställda vid Parkers norska försäljningsbolag organiserade nyligen ett välgörenhetsteam som deltog i en lokal cykelrunda som hjälpte till att samla in pengar till nödställda personer i regionen.

Teamet satte upp målet att samla in minst 100 000 kronor ($18 000) som sedan skulle doneras till Fattighuset i Oslo, en välgörenhetsorganisation som med hjälp av vanliga medborgare stödjer lokala familjer som har det svårt ekonomiskt. Bidragen från Parker Norway var riktade specifikt till familjer med små barn.

Parkers anställda rekryterade även kunder och leverantörer till att göra dem sällskap på den 188 km långa cykelturen, vilket bidrog till att vidareutveckla relationerna mellan de drygt 30 personerna som deltog.

Under månaderna strax före evenemanget gav organisatörerna träningstips och ordnade gemensamma träningspass som hjälpte teammedlemmarna att förbereda sig. Cyklisterna fick särskilda cykeltröjor med Parker-tema, och alla kostnader i samband med planeringen och genomförandet av evenemanget täcktes av Parkers norska försäljningsbolag.

För att samla in pengar till Fattighuset erbjöd anställda sponsorpaket till kunder och leverantörer, vilket ledde till försäljningen av 15 paket till företag som ville sätta sin logga på Parker-cykeltröjan.

Teamet tillverkade dessutom Parker-märkta cykellyktor och cykelpumpar, som såldes i foajén på alla Parkers kontor i Norge för att få in ännu mer pengar. De anställda på Parkers försäljningskontor i Norge var stolta över att gemensamt kunna stödja sitt samhälle, och ser fram emot att fortsätta traditionen i framtiden.