Een diverse en veilige werkomgeving

Parker streeft naar een open en veilige werkomgeving die de unieke perspectieven van iedereen respecteert en omarmt. Teamleden met verschillende persoonlijke en zakelijke achtergronden gebruiken hun creativiteit en unieke vaardigheden om problemen op te lossen en processen te verbeteren

WAAROM DIVERSITEIT BELANGRIJK IS BIJ PARKER

We werken in een grote en verbonden wereld waarin diversiteit belangrijk is. Dit omvat geslacht, afkomst, etniciteit, seksuele geaardheid, religie, politieke overtuiging, opleiding en sociaal-economische positie. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit veel voordelen biedt voor het bedrijf: verbeterde rentabiliteit, betere probleemoplossing, meer creativiteit en sterkere innovatie. Naast de financiële cijfers hebben medewerkers die vinden dat het bedrijf eerlijke kansen biedt, het gevoel dat ze worden gehoord en dat ze zichzelf kunnen zijn. Hierdoor leveren ze betere prestaties en zijn ze er trots op voor het bedrijf te werken.

We omarmen en waarderen onze verschillen zodat we een respectvolle werkomgeving kunnen creëren waarin iedereen zich gesteund voelt, kan groeien en zich kan ontwikkelen, en waarin ieders bijdragen worden erkend. Onze toewijding om de sterke punten van al onze medewerkers te benutten, maakt van Parker een geweldige plek om te werken.