Onze ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Parker geloven we in een leven lang leren en investeren we graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. We moedigen teamleden aan hun kennis te vergroten en carrièremogelijkheden na te jagen.

VOORTDURENDE ONTWIKKELING

We geloven dat voortdurende ontwikkeling helpt om het beste uit jezelf te halen op het werk en in projecten en om een innovatieve mentaliteit te verzekeren. Parker is toegewijd aan het bieden van specifieke ontwikkelingsmogelijkheden om te verzekeren dat onze medewerkers hun potentieel ten volle kunnen ontplooien. Als je bij Parker komt werken, maak je eerst kennis met onze bedrijfswaarden, cultuur, strategie en prestaties. Daarna wachten nog veel meer ontwikkelingsmogelijkheden. Je kunt je technische, persoonlijke of managementvaardigheden ontwikkelen zodat deze overeenkomen met je behoeften en doelen.

JUNIOR-FUNCTIE EN SNELLE CARRIÈREONTWIKKELING

Ben je ambitieus en wil je graag meer verantwoordelijkheid? Ons juniorprogramma, genaamd LEAP, is dan iets voor jou. Met dit programma voor snelle carrièreontwikkeling kun je je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en word je voorbereid op een managementfunctie bij Parker. LEAP combineert financieel inzicht, technische kennis en lean-praktijken en biedt ondersteuning bij het opbouwen van je professionele netwerk.