Innovatie

De engineering in Parker-producten is vaak aanwezig in alles dat beweegt. Parker bekijkt de wereld door de lens van aandrijvings- en besturingstechnieken; en teamleden zien een bijna oneindig aantal technologische uitdagingen die een groot verschil kunnen maken in het leven van mensen.

TECHNOLOGISCHE ONTWIKKELINGEN MOGELIJK MAKEN DIE

Door uitdagingen aan te pakken, kunnen mensen bij Parker zich ontwikkelen, blijven zoeken naar nieuwe manieren om te innoveren, technologieën combineren, samenwerken, systemen ontwikkelen en samen met onze klanten werken aan oplossingen.

Door onze Winovation-methodiek te volgen, kunnen we niet alleen een bijna onbegrensd groeipotentieel voor Parker aanboren, maar leveren we ook een substantiële bijdrage aan de wereld als geheel, zowel nu als in de toekomst.

Parker gelooft in investeren in de voortdurende ontwikkeling van onze medewerkers door middel van opleiding. We stellen onze medewerkers in staat hun praktijkkennis uit te breiden en nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden te verkennen. En in veel gevallen betalen wij dit voor ze. Door innovatie kunnen we de uitdagingen van onze klanten oplossen. We willen al onze medewerkers dus in staat stellen met creatieve ideeën te komen en nieuwe uitdagingen op te lossen.