Parker esittelee tiedonkeruulaitteella varustetun SensoControl ServiceJunior -laitteen, joka tallentaa mittaustiedot nopeasti ja luotettavasti

Kaarst, Saksa. 16. huhtikuuta 2020Maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja Parker Hannifin on julkaissut tiedonkeruulaitteella varustetun SensoControl ServiceJunior -laitteen, joka aloittaa mittauslaitteiden uuden sukupolven.

 

ServiceJunior mahdollistaa paineiden mittauksen, näyttämisen ja tallentamisen yhdellä laitteella. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat erittäin kestävä metallikotelo ja yksinkertainen käyttö. Tarkkoihin mittauksiin laajalla painealueella tarvitaan usein monta mekaanista painemittaria. Korkean tarkkuutensa, erottelukykynsä, pitkäkestoisen vakautensa ja 4,5-numeroisen näytön ansiosta ServiceJunior tarjoaa ratkaisun useisiin töihin yhdellä laitteella.

 

Laite mittaa painehuiput luotettavasti 10 ms:n näytteenottotaajuudella. MIN/MAX-toiminnolla voidaan tallentaa vähimmäis- ja enimmäispaineet automaattisesti ja näyttää ne sen jälkeen napin painalluksella. Lisävarusteena saatava, reaaliaikaisella kellolla varustettu tiedonkeruulaite tallentaa sekä kulloinkin mitattavat arvot että vähimmäis- ja enimmäisarvot. Käynnistys- ja pysäytystoimintojen automaattisen tietojen pakkauksen ansiosta ei tarvita monimutkaisia laskutoimituksia ja aikaa vievää määritystä.

 

ServiceJunioria käytettäessä jopa 24 tunnin mittaukset on helppo aloittaa napin painalluksella. Tallennetut mittaustiedot voidaan lähettää tietokoneelle sisäänrakennetun USB-liitännän kautta, ja yleisesti käytetyn CSV-tiedostomuodon ansiosta ne voidaan tarkistaa ja dokumentoida ilman erityislaitteita.

 

Tiedonkeruulaitteella varustettu ServiceJunior tarjoaa hyvää suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan sekä kaikki digitaalisen painemittauksen hyödyt. Se on erinomainen mittaustyökalu käyttöönotto-, kunnossapito-, huolto- ja painemittaustöihin. Se sopii käyttöön liikuteltavissa ja teollisissa hydrauliikkasovelluksissa sekä monissa muissa järjestelmissä ja koneteollisuuden käyttökohteissa.

 

Tietoja Parker Hannifinista
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla oleva maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yritys on jo yli vuosisadan ajan auttanut kehittämään teknisiä läpimurtoja, jotka johtavat parempaan tulevaisuuteen. Lisätietoja: www.parker.com tai @parkerhannifin.

Contactos de medios

Georg Kälble
Marketing Services Manager
Parker Hannifin Manufacturing Germany GmbH & Co. KG
Puh.: +49 (0) 521 40484209
Sähköposti: georg.kaelble@Parker.com