Parker Hannifin esittelee vety-yhteensopivat Parker-tuotteet maastokoneisiin ja raskaaseen kuljetukseen Hydrogen Online Workshop ‑verkkotapahtumassa

#how2022: 3. maaliskuuta 2022, alkaen klo 0.00 CET

Warwick, Yhdistynyt kuningaskunta, 17. helmikuuta 2022 – Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, esittelee laajan valikoiman vetyratkaisuja Hydrogen Online Workshop 2022 ‑verkkotapahtumassa 3. maaliskuuta 2022. Tapahtumassa käsitellään myös uusimpia, päästöjä vähentäviä vetyteknologioita maastokoneisiin ja raskaaseen kuljetukseen.

 

Interaktiivinen Hydrogen Online Workshop ‑verkkotapahtuma kestää vuorokauden, ja siihen osallistuu vetyalan parhaita asiantuntijoita ja keskeisiä tekijöitä ympäri maailmaa. Tämä ainutlaatuinen virtuaalitapaaminen kokoaa yhteen yli 15 000 vetyammattilaista, yli sata kansainvälisen tason asiantuntijaa ja yli 150 näytteilleasettajaa.

 

Jos haluat tietää, miten uusimmat vetysovellukset vähentävät päästöjä ja parantavat tehokkuutta, tai haluat tarttua kasvumahdollisuuksiin näillä tai muilla sektoreilla, osallistu kanssamme tähän tapahtumaan. Parkerin vetyvalikoima sisältää venttiileitä, suodattimia, lohkoja, korkeapaineletkuja, liittimiä, tiivisteitä ja O-renkaita sekä nesteenohjaus- ja lämpöeristysratkaisuja. Selvitä, miten nämä vety-yhteensopivat tuotteet voivat hyödyttää omaa liiketoimintaasi.

 

Tämän lisäksi Parker isännöi omista vety- ja materiaaliasiantuntijoistaan Clara M. Moyano, Fabian Brücker ja Robert Airey koostuvaa ryhmää, joka keskustelee komponenttien ja materiaalien valinnasta vetysovelluksiin sekä tarkastelee vetykomponenttien materiaalitiedettä.

 

Clara Moyano, Innovation Engineer – Material Science, Parker Hannifin Instrumentation Products Division Eurooppa, sanoo: ”Hydrogen Councilin jäsenenä Parker on sitoutunut edistämään siirtymistä kohti puhtaita energialähteitä ja luomaan parempaa ja joustavampaa tulevaisuutta.”

 

Lue lisää: https://prker.co/35TpHxO

 

Tietoja Parker Hannifinista
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla oleva maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yritys on jo yli vuosisadan ajan auttanut kehittämään teknisiä läpimurtoja, jotka johtavat parempaan tulevaisuuteen. Lisätietoja: www.parker.comtai @parkerhannifin.

 

Yhteystiedot tiedotusvälineitä varten

Pernilla Nimmermark
MarCom Leader - Sales Company Nordic
Parker Hannifin, Hanögatan 11, SE-211 24 Malmö, Sweden
Puh.: +46 (0)33 700 5319
Sähköposti: pernilla.nimmermark@parker.com

 

Lisa de Beer
EMEA Public Relations
Europe, Middle East & Africa (EMEA) Region
Puh.:+27 (0)11 961 0700
Sähköposti: lisa.debeer@parker.com