Parker SensoControl præsenterer den nye tryksensor, SCPSi, med IO-Link-funktionalitet til brug i intelligente Internet of Things-applikationer

Bielefeld, Tyskland, 16. september 2021 – Parker Hannifin, verdens førende inden for Motion & Control-teknologier, har lanceret SCPSi-tryksensoren med IO-Link-funktionalitet med henblik på at opfylde kundernes behov i industrielle miljøer, der bliver stadigt mere intelligente.

 

Denne sensor, som har et optimeret, kompakt design, muliggør særdeles enkel og hurtig idriftsættelse og parametisering takket være en IO-Link-grænseflade. Det betyder, at data bliver tilgængelige hurtigere og i en standardiseret anvendelsesform som f.eks. et ERP-system. Dette fører i sidste ende til besparelser og øget produktivitet.

 

Takket være IO-Link-teknologien overføres data uden forstyrrelser. Dataoverførsel er baseret på et 24 V-signal, som er fuldstændig digitalt. Signaloverførslen nyder god beskyttelse mod påvirkninger udefra. Dermed kan du vinke farvel til unøjagtige målinger.

 

Der kan måles en lang række værdier med IO-Link-teknologien. Det giver brugeren større fleksibilitet og mulighed for enkel integration i eksisterende systemer. Måleudstyrsapplikationer kan derfor nemt designes. Fjerndiagnosticering er også mulig via IO-Link-sensoren.

 

For at få mere at vide om SCPSi-tryksensoren kan du besøge: https://ph.parker.com/dk/da/io-link-pressure-sensor-and-switch-scpsi

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er på Fortune 250-listen og er en af verdens førende virksomheder inden for Motion & Control-teknologier. I mere end hundrede år har virksomheden været med til at muliggøre tekniske gennembrud, der skaber en bedre fremtid. Få mere at vide på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Yhteystiedot tiedotusvälineitä varten

Katharina Leifeld
Fluid Connectors Group Marcom Leader EMEA
Parker Hannifin Manufacturing Germany GmbH & Co. KG
Tlf.: +49 (0) 521 40484169
E-mail: katharina.leifeld@parker.com