Parker Servo Drive -tuoteperhettä täydennetty ohjelmoitavalla versiolla

Tämä älykäs itsenäinen laite on täysin ohjelmoitavissa IEC 61131-3:n kautta CODESYS V3:een perustuvalla suorituspalvelulla

 

Warwick, Yhdistynyt kuningaskunta, 20. elokuuta 2020 – Parker Hannifin, maailman johtava liikkeenhallintateknologioiden ja -järjestelmien valmistaja, on laajentanut Parker Servo Drive (PSD) -tuoteperhettä lanseeraamalla täysin ohjelmoitavan käyttölaitteen, joka sopii entistä useampiin sovelluksiin.

 

PSD on älykäs itsenäinen servokäyttölaite, joka on täysin ohjelmoitava IEC 61131-3:n kautta ja jonka suorituspalvelu perustuu laajalti käytössä olevaan CODESYS V3:een. Sitä tukee täysi joukko PLCopen-toimintalohkoja, mikä mahdollistaa liikkumistoimintojen nopean ja tehokkaan määrityksen. Korkeamman tason PLC:iden ja käyttölaitteiden liittämisen helpottamiseksi on otettu käyttöön kaksi standardoitua tilakonetta – Profidrive ja CANopen DS402.

 

Laite tukee kaikkia IEC 61131 -ohjelmointikieliä, mukaan lukien rakenteinen teksti, käskyluettelo, relekaavio, toimilohkokaavio, vuokaavio ja sekvenssikaavio. Käyttölaitteen määritys ja käyttöönotto on helppoa ohjatun määritystyökalun ja Parker-moottoreiden sähköisten nimikilpien tunnistuksen avulla.

 

Älykkäänä ohjaimena tämä kolmois-PSD pystyy ohjaamaan kolmea servoakselia yhdellä IEC-projektilla. Saatavilla on yhteensä 12 digitaalista tuloa ja kuusi digitaalista lähtöä. Jopa neljää tehtävää voidaan käyttää, mukaan lukien nopeaa tehtävää 500 µs:n jaksoajalla.

 

”Ohjelmoitava PSD on älykäs laite, joka sopii laajaan valikoimaan sovelluksia”, kertoo Patrick Knebel, tuotepäällikkö, servokäyttölaitteet ja -ohjaimet, Electromechanical & Drives Division Europe. ”Se on uusi sijoitus Parker Servo Drive -tuoteperheeseen, jota on aiemmin laajennettu usealla kenttäväylällä, usealla palautetyypillä ja toiminnallisella turvallisuudella.”

 

Lue lisätietoja Parkerin PSD-tuoteperheestä seuraavasta linkistä: http://www.parker.com/eme/psd

 

Tietoja Parker Hannifinista:
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla oleva maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yritys on jo yli vuosisadan ajan auttanut kehittämään teknisiä läpimurtoja, jotka johtavat parempaan tulevaisuuteen. Lisätietoja: www.parker.com tai @parkerhannifin.

Contactos de medios

Valéry Vançon
Markkinointiviestintäjohtaja
Electromechanical & Drives Division, Parker Hannifin
Sähköposti: vvancon@parker.com