Parker Hannifin annonserer et nytt todagers nettbasert olje- og gassarrangement

6.–7. oktober 2021, fra 09:00 sentraleuropeisk tid (CET)

Etoy, Sveits, 7. september 2021 – Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologier, annonserte i dag at de vil avholde en nettbasert handelsmesse med spesiell fokus på olje- og gassindustrien, den 6. og 7. oktober 2021.

 

O&G to Energy: Flexibility in a Changing Worldønsker fagfolk innen olje- og gassektoren fra hele verden velkommen for å diskutere de raske forandringene som finner sted innen energiutvinning, og de viktigste utfordringene som følger av det.

 

Arrangementet vil fokusere på fire sentrale emner:

- Drivkraft for materialvalg – inkludert utfordringer så som takling av korrosjon, materialtilgjengelighet og metallurgihensyn

- Veier mot nullkarbon – dette utforsker reduksjon av utslipp, bruk av hydrogen, elektrifisering, fornybar og muligheter for overføring av     teknologi

- Digitalisering og effektivitet – dekker hvordan effektiviteten kan forbedres gjennom bedre håndtering av eiendeler, tilstandsovervåking,         prediktivt vedlikehold og automatisering

- Oppgradering av ferdigheter, opplæring og sikkerhet – i særdeleshet teknologibasert opplæring og best praksis for å sikre trygghet innen bransjen og redusere risikonivået.

 

Parker vil vise frem de nyeste olje- og gassteknologiene fra en rekke virtuelle messestander. Det blir også en opplæringssone med gratis direktesendte presentasjoner, et eget loungeområde hvor fagfolk innen olje- og gassbransjen kan prate sammen, og en forelesningskino med ferskt innhold fra eksperter, som kan spilles av etter behov – inkludert innsikt i trender innen bransjen fra Diveena Danabalan, senior energianalytiker ved Energy Industries Council.

 

Joachim Guhe, president for Europa, Midtøsten og Afrika hos Parker, uttaler: "Energibransjen er i en overgangsfase, og vi er stolte over å støtte mange ledende og voksende selskaper i denne prosessen."

 

"O&G to Energy handler om å utforske nye måter å jobbe på – inkludert muligheter for å redusere utslipp, strømlinjeforme driften, bedre produktiviteten og få best mulig nytte ut av fremvoksende teknologier. Vi ser frem til å ønske både nye og etablerte olje- og gasskontakter velkommen over de to dagene, og håper at delegatene vil synes at de tilgjengelige aktivitetene er av god verdi – fra direktesendte økter til tekniske råd, innspilte forelesninger og muligheter til å bygge nettverk."

 

Finn ut mer: https://discover.parker.com/OilGas-virtual-event-registration

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er et Fortune 250-selskap og globalt ledende innen bevegelse- og kontrollteknologi. I mer enn et århundre har selskapet muliggjort tekniske gjennombrudd som fører til en bedre morgendag. Finn ut mer på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Contactos de medios

Kontakt:
Lisa de Beer, PR-spesialist
E-post: Lisa.Debeer@parker.com
Kontor: +27 (0) 11 961 0700 | Mobil: +27 (0) 82 458 0423
Nettside: www.parker.com