Parker Chomerics suojaa lennokkeja EMI-suojauksella ja lämmön siirtoon kehitetyillä materiaaleilla

Ratkaisut voidaan levittää koneellisesti, mikä vähentää kokoonpanokustannuksia ja nopeuttaa markkinoille pääsyä

High Wycombe, Iso-Britannia, 11. toukokuuta 2022 – Parker Chomerics on julkaissut uusia ratkaisuja, joilla suojataan lennokkeja sähkömagneettisilta häiriöiltä ja ylikuumentumiselta.

 

Matkapuhelinverkkojen tukiasemat, rakennukset, antennit, suurjännitteiset voimansiirtolinjat tai muut esteet voivat aiheuttaa sähkömagneettisia häiriöitä (EMI) ja vaikuttaa niiden läheisyydessä käytettävien lennokkien suorituskykyyn ja turvallisuuteen.

 

Toinen suuri ongelma on ylikuumentuminen, joka johtuu lennokin elektroniikan ja tehokkaiden roottorien suuresta käsittelykuormasta.

 

EMI-haasteisiin vastaaminen vaatii erittäin tehokasta suojausta, jolla suojataan laitteen sisältämää elektroniikkaa toimintahäiriöiltä. EMI-suojauksen lisäksi tarvitaan lämmönsiirtoratkaisu, jolla estetään ylikuumentuminen ja mahdollistetaan lennokin tehokas toiminta.

 

Lennokkeja on voitava valmistaa massatuotantona, jotta ne ovat kannattavia. Siksi suojausratkaisun on sovelluttava automaatioon, jotta kokoonpanokustannukset pysyvät alhaisina. Lennokkiratkaisujen on myös oltava kevyitä ja mahdollistettava lennokin ja ohjaimen välinen esteetön yhteys. Myös säänkestävyys on tärkeä ominaisuus.

 

Näihin vaatimuksiin vastaamiseen käytetään Parker Chomerics CHOFORM® 5575, Form-In-Place (FIP) EMI -tiivistettä. Tämä koneellisesti annosteltu materiaali voidaan levittää suoraan lennokin korin alumiinipinnalle suojaksi estämään virtapiirien välinen viestiminen ja sen aiheuttamat ennenaikaiset toimintahäiriöt.

 

CHOFORM 5575 on kosteutta hylkivä, hopeoitu, alumiininen silikonimateriaali, joka tuottaa jopa 80 dB:n suojaustehokkuuden.

 

FIP-tiivisteen käyttö säästää jopa 60 % tilaa ja painoa lennokin korissa, koska laipat voivat olla vain 0,76 mm:n levyisiä.  

 

CHOFORM 5575:llä on korkea korroosionkestävyys alumiinipinnalla, mikä estää elektroniikan kotelon galvaanisen korroosion.

 

Lämpövaikutusten vähentämiseksi Parker Chomerics kehitti THERM-A-GAP™ GEL 37 -tuotteen. Tuotteen lämmönjohtavuus on 3,7 W/(K·m) ja sitä käytetään johtamaan lämpö piirisarjasta lennokin koteloon.

 

Tätä esikäsiteltyä, yksikomponenttista lämpögeelimateriaalia voi levittää koneellisesti suoraan piirisarjaan, mikä vähentää tuotantoaikaa huomattavasti. THERM-A-GAP GEL 37 -tuotteen koostumus on pehmeän tahnamainen, mikä vähentää elektronisiin komponentteihin kohdistuvaa rasitusta, eikä tuotetta tarvitse sekoittaa tai kuivattaa. 

 

Sekä EMI-suojauksen että lämmönsiirtoratkaisun lisääminen koneellisesti lennokkiin kasvattaa tuottavuutta ja nopeuttaa markkinoille pääsyä.

 

Lue lisää EMI-suojauksesta ja lämpöeristysratkaisuista sivulta www.parker.com/chomerics.

 

Tietoja Chomericsista
Chomerics on Parker Hannifin Corporationin divisioona ja osa yrityksen Engineered Materials Groupia. Se on alansa johtava elektroniikassa, kuljetuksessa ja vaihtoehtoisia energianlähteitä käyttävissä järjestelmissä hyödynnettävien, sähköä ja lämpöä johtavien materiaalien kehittäjä. Lue lisää sivulta www.parker.com/chomerics

 

Tietoja Parker Hannifinista
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla oleva maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yritys on jo yli vuosisadan ajan auttanut kehittämään teknisiä läpimurtoja, jotka johtavat parempaan tulevaisuuteen. Lisätietoja: www.parker.comtai @parkerhannifin.

Yhteystiedot tiedotusvälineitä varten

Melanie French
Marketing Communications Manager
Puhelin +44 (0) 1494 455447
Sähköposti: mfrench@parker.com