Parker esittelee Polyflex 2440P-04V32 HT-P -vetyletkun polttokennoautojen nopeaan polttoaineen täyttöön tiivistetyllä vedyllä

Uuteen ISO 19880-5 -standardiin perustuva joustava ja tehokas ratkaisu, jossa yhdistyvät turvallisuus ja pitkä käyttöikä

 

Lampertheim, Saksa. 16. huhtikuuta 2020Maailman johtavan liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistajan Parker Hannifin Corporationin Polyflex Division -osasto on julkistanut uuden Polyflex 2240P-04V32 HT-P -vetyletkun, joka on kehitetty varta vasten polttokennoautojen polttoaineen täyttöön korkeapaineisella vedyllä. ISO 19880-5 -standardin mukaiset letkut mahdollistavat erittäin nopean polttoaineen täytön jopa -40 °C:n lämpötiloissa.

 

Polyflex-vetyletkun nimellissisähalkaisija on 6,4 mm (1/4 tuumaa) ja vähimmäistaivutussäde 150 mm (5,90"). Alan huipputasoa olevan 875 baarin työpaineen ansiosta jakelulaitteiden valmistajat voivat välttää hitaan ja matalapaineisen vetytankkauksen ongelmat. Letkut tarjoavat turvallisen ja joustavan korkeapaineisen liitännän jakelulaitteen ja henkilöauton välillä. Pääosin ISO DIS 19880-5 -standardin mukaisesti testatun H70-tason paineluokituksen ansiosta 2440P-04V32 HT-P -vetyletku on erinomainen valinta huoltoasemille, joissa käyttöolosuhteet ovat vaihtelevat ja arvaamattomat.

 

”Tänä päivänä jakelulaitevalmistajat haluavat kestäviä ratkaisuja, joiden turvallisuus on taattu ja jotka ovat helppokäyttöisiä ja pitkäkestoisia”, sanoo Alexander Hertje, Parkerin Polyflex Division -osaston Market Development Manager. ”Parker kehittää letkutuotevalikoimaansa jatkuvasti vastatakseen tulevaisuuden uusiin haasteisiin. Uuden vedynjakeluletkun tehokkuus ja käyttöikä ovat entistä paremmat”, Hertje lisää. ”Sen hyvä taivutussäde mahdollistaa tilaa säästävän asennuksen, ja sen hankauksenkesto sekä otsonia ja UV-säteilyä kestävä suojapinta helpottavat asennusta ulkotiloihin vähentäen hankauksesta aiheutuvia ongelmia ja pinnan halkeamia.”

 

Parkerin uudessa vetyletkussa on vahva kestomuovinen sisäputki, jonka suojana on neljä kerrosta lujaa teräslankaa. Laajan -40...+185 °F:n (-40...+85 °C:n) käyttölämpötila-alueen, korkean puhtaustason ja erittäin alhaisen läpäisynopeuden ansiosta 2440P-04V32 HT-P -vetyletku sopii erinomaisesti H70-paineluokan jakelulaitteisiin.

 

Lisätietoja Parkerin Polyflex-vedynjakeluletkusta löytyy osoitteesta www.parker.com

 

Tietoja Polyflex Division -osastosta
Parkerin Polyflex Division -osasto on osa Parker Hannifinin Fluid Connectors Groupia, ja se on alan johtava polymeeripohjaisten letkujen ja putkistojen valmistaja, joka tarjoaa nesteidensiirtokomponentteja ja -järjestelmiä. Polyflex-letkut ovat saatavana kautta maailman paikallisella Parker-tuella, joka auttaa asiakkaita kasvattamaan tuottavuuttaan. Löydät lisätietoja Parkerin Polyflex Division -osastosta osoitteesta www.parker.com/polyflex.

 

Tietoja Parker Hannifinista
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla oleva maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yritys on jo yli vuosisadan ajan auttanut kehittämään teknisiä läpimurtoja, jotka johtavat parempaan tulevaisuuteen. Lisätietoja: www.parker.com tai @parkerhannifin.

 

Contacts médias

Alexander Hertje
Market Development Manager
Parker Hannifin Corporation
Sähköposti: Alexander.Hertje@parker.com