Parkerin uusimmassa asiantuntijakatsauksessa käsitellään tämänhetkisiä sähköajoneuvoteknologioita ja niiden vaikutuksia ajoneuvojen sähköistymiselle

Etoy, Sveitsi, 23. toukokuuta 2022 – Maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja Parker Hannifin Corporation (NYSE: PH) esittää Expert Insights asiantuntijakatsauksien sarjan uusimman osan torstaina 9.6.2022. Keskustelua vetää kansainvälisesti tunnettu pääpuhuja Mark Jeffries, ja siinä tarkastellaan perinpohjaisesti ajoneuvojen sähköistymistä kahden Parker-asiantuntijan kanssa.

 

Ajoneuvojen sähköistymisestä on tulossa keskeinen investointi- ja innovaatioalue seuraavan vuosikymmenen aikana. Uusi akkuteknologia ja tuotantokustannusten laskeminen sekä muu kehitys henkilöautomarkkinoilla näkyvät ajoneuvojen sähköistymisessä yhä nopeammin.

 

Pyrkimys hiilestä irtautumiseen tekee myös maastokoneiden ja kuljetusajoneuvojen sähköistymisestä välttämätöntä. Tämän saavuttamiseksi ajoneuvojen suunnittelijat tarvitsevat käyttöönsä koko ratkaisuvalikoiman, jolla luoda ja käyttää uusia teknologioita ja siten mullistaa sähköistetyn ajoneuvokannan.

 

Tässä asiantuntijakatsauksen kolmannessa osassa Parkerin Christopher Griffin, Business Development Manager Electrification, Motion Systems Group, ja Prasanna Srinivasan, Global Marketing, Business Development and Pricing Manager, Engineered Materials Group, keskustelevat yksityiskohtaisesti sekä tällä hetkellä käytössä olevista että kehitysvaiheessa olevista ajoneuvojen sähköistämisteknologioista. Asiantuntijat kertovat, miten näitä ratkaisuja voidaan käyttää edistämään raskaamman teollisuuden ja vastaavien sektorien ajoneuvojen sähköistämistä nyt ja tulevaisuudessa.

 

Keskustelu lähetetään verkossa torstaina 9.6.2022 klo 15.00 CET (9.00 EST). Kiinnostuneet voivat rekisteröityä tapahtumaan osoitteessa: Expert Insights: Exploring The Tech Behind Mobile Electrification (parker.com)

 

Tietoja Parker Hannifinista
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla oleva maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yritys on jo yli vuosisadan ajan auttanut kehittämään teknisiä läpimurtoja, jotka johtavat parempaan tulevaisuuteen. Lisätietoja: www.parker.comtai @parkerhannifin.

Yhteystiedot tiedotusvälineitä varten

Lisa de Beer, Public Relations EMEA
Puh.: +27 (0)11 961 0700
Sähköpostilisa.debeer@parker.com