Ny PTFE-bælgslange fra Parker har ikke samme begrænsninger som andre slangetyper

Industri- og transportudstyr samt mobile, terrængående maskiner er at finde blandt de krævende anvendelsesområder, der vil drage fordel af 2030T-V70CON

Lampertheim, Tyskland, 18. november 2021Parker Hannifin, verdens førende inden for motion & control-teknologier, lancerer sin PTFE-bælgslange 2030T-V70CON, der er udvikletaf Polymer Hose Division Europe. Dette avancerede nye produkt egner sig ideelt til en bred vifte af krævende anvendelsesområder, f.eks. i forbindelse med aggressive medier, højtryk, mekanisk belastning, høje temperaturer, korrosion eller UV. Andre slangetyper når deres ydelsesgrænse og kommer ofte til kort, når de stilles over for sådanne udfordringer.

 

Parkers nye PTFE-slangetype tilbyder mange fordelagtige egenskaber, især takket være kombinationen af avanceret design og optimerede materialer. Resultatet er en løsning til selv de mest udfordrende slangeanvendelser, der omfatter industrimaskiner som f.eks. sprøjtestøbemaskiner og dækpresser, transportudstyr samt mobile, terrængående maskiner, motorer og systemer til overførsel og håndtering af væske.

 

Den fuldt kvalificerede 2030T-V70CON-slange modstår temperaturer fra -70 °C til +230 °C, så en lang række ekstreme anvendelsesforhold er dækket. Desuden leverer den nye PTFE-bælgslange kemisk modstand i særklasse, så den er velegnet til et bredt spektrum af krævende roller, der involverer aggressive medier.

 

Med dette for øje er designet på Parkers 2030T-V70CON af en art, der giver pålidelige ydelsesdata sammen med mange forskellige medier. Faktisk er den nye PTFE-bælgslange velegnet til brug med kemikalier og gas foruden hydraulikolie, vand, luft og damp.

 

Af yderligere fordele kan nævnes brugen af flettet rustfrit stål (kvalitet 304) som forstærkningsmateriale, hvilket forebygger korrosion i våde eller fugtige omgivelser, mens den lille bøjningsradius letter installationsarbejdet og gør slangen ideel til snævre områder uden snoninger.

 

En sidste ting, der er værd at bemærke, er den brugervenlige og sikre slangesamlingsproces, der skyldes en fitting i ét stykke, som er krympet over manchettens samlede længde.

 

Den nye PTFE-bælgslange 2030T-V70CON fra Parkers Polymer Hose Division Europe fås med otte forskellige indvendige diametermål fra 6 mm (0,25") til 32,5 mm (1,25").

 

Yderligere oplysninger fås ved at besøge: https://ph.parker.com/dk/da/convoluted-ptfe-hose-2030t-v70con

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er på Fortune 250-listen og er en af verdens førende virksomheder inden for Motion & Control-teknologier. I mere end hundrede år har virksomheden været med til at muliggøre tekniske gennembrud, der skaber en bedre fremtid. Få mere at vide på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Contacts médias

Katharina Leifeld
Marketingchef
Parker Hannifin Manufacturing Germany GmbH & Co. KG
Tlf.: +49 (0) 521 40484169
E-mail: katharina.leifeld@parker.com