Home

EMISSIES VAN VRACHTWAGENS EN BUSSEN REDUCEREN

In dit e-book worden de belangrijkste uitdagingen, trends en het veranderende politieke landschap besproken en een aantal opties verkend die beschikbaar zijn voor leveranciers van zware vrachtwagens en bussen.

Download nu

Sales Company Benelux

De Sales Company in de Benelux wilt u, de klant, nog beter van dienst zijn. Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

TUCK INTO BITE-SIZED BIOPHARM TRAINING

Making time for professional development and keeping on top of the latest technologies can be a challenge, when you’re a busy biopharm professional. That's why we have designed a series of 30 minute lunchtime learning sessions to support you.

België-Luxemburg en Nederland

De verkoopkantoren België-Luxemburg en Nederland hebben hun krachten gebundeld om u, de klant, nog beter van dienst te zijn. Als u vragen of verzoeken heeft, kunt u gebruik maken van ons Contactformulier.

Noodsteun voor productie van beademingsapparatuur

Parker biedt noodondersteuning voor medische productiepartners tijdens de coronaviruspandemie. Leer hoe Parker helpt bij de frontlinie-inspanningen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan en de behandeling van patiënten te ondersteunen.

Productcatalogi

Op zoek naar een specifieke productcatalogus? Vind hier alle productcatalogi online.

Zoek een distributeur

Het distributie netwerk van Parker bestaat uit meer dan 13,000 erkende distribiteurs. Vind hier uw dichtsbijzijnde distributeur.

PARKER NIEUWSKAMER

Bezoek onze newsroom om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over nieuwe innovaties van Parker-producten. U kunt de nieuwste persberichten, contactgegevens van de media bekijken en ontdekken bij welke evenementen u Parker kunt ontmoeten. Bovendien geeft onze Social Media Feed u al het sociale media-nieuws van Parker in één oogopslag.

PARKER KRUISVERWIJZING EN CONCURRENTIE-UITWISSELING

Bent u op zoek naar een kruisverwijzing van de onderdeelnummers van een fabrikant naar de onderdeelnummers van Parker? Of moet u een vervanger vinden voor een Parker onderdeelnummer dat niet meer te bestellen is? De nieuwe kruisverwijzingstool van Parker is er om u te helpen.

CAD Bibliotheek

Blader hier door Parker’s bibliotheek om alle CAD-tekeningen en modellen te downloaden.

Over Parker Hannifin

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. Naast producten levert Parker ook complete systemen, aggregaten en power-units.

Werken bij Parker

Werken bij Parker Nederland is uitdagend en elke dag anders. Parker groeit snel en ontwikkelt zich steeds weer opnieuw in nieuwe markten. Met de producten van Parker zijn ontelbare product-markt combinaties mogelijk en dat biedt vele kansen en mogelijkheden.

Evenementen

Bekijk de kalender om een aankomend Parker-evenement bij u in de buurt te vinden.

Biofarma Webinar

Neem deel aan ons webinar "Kwaliteit en veiligheid waarborgen bij het bulk afvullen van biofarmaceutische producten" en ontdek hoe Parker technologie en industrie-expertise combineert om een innovatieve en holistische oplossing te bieden voor het bulk afvullen van biofarmaceutische producten.  

687570
687570