Certified Service Centers

Expertise waar en wanneer u die nodig hebt!

[com.vignette.as.client.javabean.ContentInstance@d97a606b]

EXPERTISE WAAR EN WANNEER U DIE NODIG HEBT

Ontdek een vestiging van Parker bij u in de buurt. Hulp is slechts een klik van u verwijderd.
Vind een Certified Service Center
Dankzij onze ervaring als fabrikant en dankzij ons uitgebreide servicenetwerk kunnen we u helpen om uw concurrenten voor te blijven.

Onze exclusieve combinatie van services, componenten, technologie en wereldwijde aanwezigheid is ongeëvenaard in de branche.

Ons netwerk met gekwalificeerde servicepartners staat klaar om u te helpen bij het aanpakken van de uitdagingen bij het verhogen van de veiligheid, betrouwbaarheid en productiviteit, het beperken van de milieurisico's en het behalen van concurrentievoordeel.

Industrieel, mobiel, duurzame energie, olie en gas, scheepvaart – in welke sector u ook actief bent, Parker heeft de applicatie-expertise en het netwerk met resources die u nodig hebt om succesvol te zijn.

Parker heeft een uitgebreid netwerk met servicepartners opgezet om de best mogelijke oplossingen te bieden waarmee u elke uitdaging kunt aangaan.

Onze kundige service-experts zullen samen met u inefficiëntie aanpakken, activiteiten stroomlijnen en innovatieve resultaten realiseren waarmee u uw winstgevendheid verhoogt.
Een Certified Service Center van Parker levert op technologie gebaseerde services zoals onderhoud, reparaties, reguliere inspecties en vervangingen.

Het personeel van Certified Service Centers is opgeleid en gecertificeerd door Parker, zodat u altijd de juiste service voor uw product krijgt.

Dankzij de continue ontwikkeling en jarenlange ervaring op het gebied van bewegings- en regeltechniek kunnen Certified Service Centers van Parker u ook helpen om uw applicatie te verbeteren met gebruikmaking van de laatste innovaties.

Met volledig uitgeruste werkplaatsen, servicevoertuigen en grote magazijnen zijn onze servicepartners optimaal toegerust om ervoor te zorgen dat uw machines zo snel mogelijk gaan draaien.

Om deze deskundige ondersteuning nog dichterbij te brengen, hebben de Certified Service Centers toegang tot Onsite Container-werkplaatsen voor grotere projecten waarvoor werk op uw vestiging moet worden uitgevoerd.
Op de concurrerende markt van vandaag hebt u niet alleen een leverancier van apparaten nodig maar ook een echte partner.

Wanneer verloren tijd ook verloren geld betekent, zijn Certified Service Centers van Parker de partners die u de juiste service bieden om de uitvaltijd tot een minimum te beperken.

Certified Service Centers van Parker dragen ook bij tot het optimaliseren van uw systemen door toonaangevende producten te combineren die steunen op uitstekende service. Zo worden de prestaties, efficiency en veiligheid verhoogd.
Certified Service Centers worden geëxploiteerd door kanaalpartners van Parker en zijn voor u de kortste route naar de juiste service voor uw producten. Met meer dan 13.000 servicepunten beschikt Parker over de meest efficiënte industriële distributienetwerken in onze branche, steunend op technici van Parker en technologie-experts.

Gecertificeerde service-partners worden opgeleid en geaccrediteerd door Parker en beschikken over de juiste kennis, expertise en vaardigheden om optimale services te bieden

Van deskundig advies tot oplossingen op maat die zijn afgestemd op uw specificaties: gecertificeerde service-partners in de buurt reageren snel op uw verzoek
Wilt u meer weten over hoe u een Certified Service Center kunt worden, dan vindt u alle programmadetails door op de volgende link te klikken: Krijg toegang tot programmadetails

Aanbevolen diensten

Certified Accumulator Service Center

De Certified Accumulator Service Centers zijn opgericht om klantsystemen te optimaliseren door toonaangevende producten te combineren met uitstekende service om zorgeloos accumulatorbeheer te kunnen bieden met maximale prestaties, efficiëntie en veiligheid. Parker kan een geïntegreerde oplossing aanbieden waarin producten, services en technologieën zijn gecombineerd op een interne (in het servicecentrum), mobiele of lokale basis. Het gebruik van originele reserveonderdelen biedt duidelijke voordelen, zoals kortere inspectietijden en verminderde complexiteit, zodat tijd en kosten kunnen worden bespaard.

Certified Piping Service Center

Het Parker Certified Piping Service Center maakt gebruik van de innovatieve niet-gelaste verbindingstechnologieën van Parker en combineert advies, ontwerp, montage en installatie van leidingen op één locatie om de totale kosten die zijn verbonden aan leidingprojecten te verminderen.

Aanverwante services van Parker

Wilt u een Certified Service Center worden?

CERTIFIED ACCUMULATOR SERVICE CENTER

CERTIFIED PIPING SERVICE CENTER

Contact opnemen

SALES COMPANY BENELUX
Locatie Hendrik-Ido-Ambacht
Nijverheidsweg 3, 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 340, 7570 AH Oldenzaal
Nederland

687570
687570