Certified Service Centers

Ekspertise der/når du trenger det!

[com.vignette.as.client.javabean.ContentInstance@4732d729]

EKSPERTISE DER/NÅR DU TRENGER DET

Oppdag hvilke av Parkers steder som er nærmest deg. Hjelp er bare ett klikk unna.
Finn et Certified Service Center
Takket være vår erfaring som produsent, og også vårt brede tjenestenettverk, kan Parker hjelpe deg med å komme i forkant av konkurrentene.

Vår eksklusive kombinasjon av tjenestetilbud, komponenter, teknologi og global posisjonering er uten sidestykke i bransjen.

Og viktigst av alt, vårt nettverk av faglærte tjenestepartnere er klare til å hjelpe deg med å håndtere mangesidige utfordringer for å forbedre sikkerheten og påliteligheten, øke produktiviteten, redusere miljørisikoen og skille deg ut i dagens marked.

Industri, transport, fornybar energi, olje og gass, sjøfart – uansett hvor du er eller hva du gjør, har Parker kunnskapen om bruksområdet og nettverket med dyktige ressurser som trengs for å drive bedriften din fremover.

Parker har organisert sitt omfattende nettverk av tjenestepartnere for å levere de beste løsningene for dine utfordringer.

Tjenesteeksperter med unik kompetanse vil samarbeide med deg for å redusere ineffektivitet, strømlinjeforme driften og levere innovative resultater som vil bidra til å styrke bunnlinjen.
Et Certified Parker Service Center tilbyr teknologibaserte tjenester, for eksempel vedlikehold, reparasjon, planlagte inspeksjoner og utskiftninger.

Certified Service Center-personale er opplært og sertifisert av Parker, for å sikre at du alltid mottar den riktige tjenesten for produktet ditt.

På bakgrunn av kontinuerlig utvikling og lang erfaring innen bevegelses- og kontrollteknologi, kan Parker Certified Service Centers også hjelpe deg med å forbedre bruksområdet ditt, ved hjelp av de siste nyskapningene på dette feltet.

Med fullt utstyrte verksteder, tjenestekjøretøyer og en betydelig lagerbeholdning er våre tjenestepartnere ved din side for å få maskinen din i gang på raskest mulig måte.

Og for å bringe denne ekspertstøtten enda nærmere deg har Certified Service Centers tilgang til Onsite Container-verksteder for større prosjekter som krever at arbeidet utføres i dine lokaler.
I dagens konkurranseutsatte marked trenger du mer enn en utstyrsleverandør – du trenger en ekte partner ved din side.

Når bortkastede sekunder betyr bortkastede penger, er Parker Certified Service Centers partnere som vil gi deg riktig service for å redusere nedetiden.

Parker Certified Service Centers vil også bidra til å optimere systemene dine ved å kombinere bransjeledende produkter som støttes av utmerket service, for å levere maksimert ytelse, effektivitet og sikkerhet.
Certified Service Centers drives av Parker Channel Partners og er din raskeste rute for å få riktig service for dine produkter. Parker har over 13 000 tjenestepunkter og regnes for å ha et av de mektigste industrielle distribusjonsnettverkene i bransjen vår, støttet av Parkers ingeniører og teknologieksperter.

Certified Service-partnere er opplært og akkreditert av Parker med kunnskapen, kompetansen og evnene til å levere de beste tjenestene i klassen

Fra ekspertråd til tilpassede løsninger skreddersydd etter din spesifikasjon, vil våre sertifiserte servicepartnere gi deg rask og lokal respons på dine behov
Hvis du vil vite mer om hvordan du kan bli et Certified Service Center, kan du få all informasjon om programmet ved å klikke på følgende kobling: Få informasjon om programmet

Utvalgte tjenester

Certified Accumulator Service Center

Parker Certified Accumulator Service Centers har blitt etablert for å optimere kundesystemer ved å kombinere bransjeledende produkter som støttes av utmerket service, for å levere stressfri administrasjon av akkumulatorer med maksimert ytelse, effektivitet og sikkerhet. Parker kan tilby en integrert løsning som kombinerer produkter, tjenester og teknologier internt (på servicesenteret), mobilt eller på stedet. Bruk av originale reservedeler gir håndgripelige fordeler, inkludert kortere inspeksjonstid, og reduksjon av kompleksiteten bidrar til lavere kostnader og tid spart.

Certified Piping Service Center

Ved hjelp av Parkers innovative teknologier for sveisefri tilkobling kombinerer Parker Certified Piping Service Center konsultasjoner, design, prefabrikasjon av rørenheter, installasjonstjenester for rør under ett tak for å minimere de totale installerte kostnadene for rørledningsprosjekter.

Relaterte Parker-tjenester

Ønsker du å bli et Certified Service Center?

CERTIFIED ACCUMULATOR SERVICE CENTER

Certified Piping Service Center

Kontakt oss

Sales Company Norway
Parker Hannifin A/S
Solbråveien 32b, N-1383 Asker
P.O.Box 174,
N-1371 Asker
1371 Asker
Norway
Telefon: +47 66 75 34 00
Faks: +47 66 75 34 01
parker.norway@parker.com