Certified Service Centers

Expertis där och när du behöver det

[com.vignette.as.client.javabean.ContentInstance@513a9e02]

EXPERTIS DÄR OCH NÄR DU BEHÖVER DET

Hitta vilken serviceanläggning som är närmast dig. Hjälpen är bara ett klick bort.
Hitta ett Certified Service Center
Tack vare vår erfarenhet som tillverkare och vårt breda servicenätverk kan Parker hjälpa dig att få ett försprång före konkurrenterna.

Vår unika kombination av tjänsteutbud, komponenter, teknik och global positionering är oöverträffad i branschen.

Viktigast av allt är att vårt nätverk av kompetenta servicepartner är redo att hjälpa dig att ta itu med mångfacetterade utmaningar för att förbättra säkerheten, tillförlitligheten, öka produktiviteten, minska miljörisken och sticka ut på dagens marknad.

Industri, mobilt, förnybar energi, olja och gas, marint – oavsett var du befinner dig eller vad du gör har Parker kunskapen och det nätverk av kompetenta resurser som krävs för att driva verksamheten framåt.

Parker har organiserat sitt stora nätverk av servicepartners för att kunna leverera marknadens bästa lösningar för din senaste utmaning.

Unikt kunniga serviceexperter arbetar tillsammans med dig för att minska ineffektivitet, strömlinjeforma verksamheten och leverera innovativa resultat som bidrar till att öka din vinst.
Ett Parker Certified Service Center tillhandahåller teknikbaserade tjänster som underhåll, reparationer, schemalagda inspektioner och utbyten.

Personalen på Certified Service Center utbildas och certifieras av Parker för att säkerställa att du alltid får rätt service för din produkt.

Tack vare kontinuerlig utveckling och långvarig erfarenhet av rörelse- och styrteknik kan Parker Certified Service Center även hjälpa dig att förbättra din applikation med de senaste nyheterna inom det här området.

Våra servicepartner har fullt utrustade verkstäder, servicefordon och omfattande lager och finns till din hjälp för att få igång din maskin på snabbast möjliga vis.

Och för att få det här expertstödet ännu närmare dig har Certified Service Centers tillgång till Onsite Container-verkstäder på plats för större projekt som kräver att arbetet utförs i dina lokaler.
På dagens konkurrensutsatta marknad behöver du mer än en leverantör – du behöver en äkta partner.

När bortkastad tid innebär förlorade pengar är Certified Service Center den partner som kan ge dig rätt service för att minska stilleståndstiden.

Parker Certified Service Centers bidrar även till att optimera dina system genom att kombinera branschledande produkter med utmärkt service, för att ge maximerad prestanda, effektivitet och säkerhet.
Certified Service Centers drivs av Parkers partner och är den snabbaste vägen till rätt service för dina produkter. Med fler än 13 000 servicepunkter anses Parker ha ett av de mest kraftfulla industriella distributionsnätverken i branschen, uppbackat av Parkers ingenjörer och teknikexperter.

Certifierade servicepartner utbildas och ackrediteras av Parker för att få den kunskap, expertis och förmåga som krävs för att leverera förstklassiga tjänster.

Våra certifierade servicepartners ger dig snabbt lokal hjälp med allt från expertråd till skräddarsydda lösningar efter dina specifikationer.
Om du vill veta mer om hur ni kan bli ett Certified Service Center hittar du information via följande länk: Läs mer om programdetaljerna

Utvalda tjänster

Certified Accumulator Service Center

Parker Certified Accumulator Service Centers har etablerats för att optimera kundens installation genom att kombinera branschledande produkter med utmärkt service och leverera förenklad ackumulatorhantering med maximerad prestanda, effektivitet och säkerhet. Parker kan erbjuda en integrerad lösning som kombinerar produkter, tjänster och tekniker, mobilt eller på plats. Användningen av originalreservdelar ger tydliga fördelar, inklusive kortare inspektionstid och minskad komplexitet som bidrar till lägre kostnader och sparar tid.

Certified Piping Service Center

Genom att använda Parkers innovativa icke-svetsade anslutningstekniker kombinerar Parker Certified Piping Service Center konsultation, design, prefabricering av rörenheter och installationstjänster under samma tak för att minimera de totala installationskostnaderna för rörledningsprojekt.

Relaterade Parker-tjänster

Vill ni bli ett Certified Service Center?

CERTIFIED ACCUMULATOR SERVICE CENTER

Certified Piping Service Center

Kontakta oss

Parker Hannifin AB
Sales Company Sweden
Almenäsvägen 20
501 78 Borås
Sweden