Personalfrågor

Parker har cirka 60 000 medarbetare i 48 länder världen över. Våra professionella personalmedarbetare ser till att vi alla drar åt samma håll.

Parkers professionella personalmedarbetare hjälper oss att hitta de mest begåvade medarbetarna, utöka vår organisation och samtidigt bevara den organisatoriska strukturen och kulturen, samt att söka oss fram på den oförutsägbara moderna världsmarknaden.

En karriär som personalmedarbetare hos Parker erbjuder alla de förmåner som hänger samman med att arbeta för ett världsledande företag, från spännande utmaningar till ständiga möjligheter till personlig utveckling och karriärutveckling. I vårt team får du arbeta med några av de bästa och smartaste experterna på området, eftersom våra professionella personalmedarbetare har mycket varierande utbildningar , erfarenheter och geografiska bakgrunder.

Parker anställer professionella personalmedarbetare inom alla områden:

  • Ersättningar och förmåner
  • Personalgeneralister
  • Personalsystemspecialister
  • Personalchefer
  • Talangansvariga

Praktikanter på instegsjobb inom personalområdet får uppleva drifts- och verksamhetsledning samt lära sig det grundläggande om personalfrågor. De får erfarenheter av rekrytering, anställning, utbildning, medarbetarrelationer och att kommunicera förmånsprogram, samt utvecklingsaktiviteter utformade för att förbereda nya yrkesmänniskor för framtida möjligheter inom personalhantering.