Ekonomi och redovisning

Varje år säljer Parker produkter till ett värde av flera miljarder dollar. Vi tar hand om tillverkningen. Vi behöver din expertis för att ta hand om budgeten.

Från skatter och revision till upphandling och förvärv erbjuder en ekonomikarriär hos Parker spännande utmaningar och gränslösa möjligheter till personlig utveckling och karriärutveckling. Våra hängivna yrkesmänniskor utför en mängd uppgifter, t.ex. ekonomirapportering, kostnadsredovisning, revision, Sarbanes-Oxley-granskning, testning och beskattning samt andra typer av redovisnings- och ekonomiuppgifter.

Våra finansexperter hjälper oss att förstå den stora bilden bakom alla siffror. Deras expertis hjälper oss att fatta välgrundade beslut och planera för företagets fortsatta framgångar.

Parker anställer professionella medarbetare inom ekonomi och redovisning på alla områden:

  • Revisorer
  • Controllers
  • Kostnads-/prisanalytiker
  • Finansanalytiker

Parkers traineeprogram inom redovisning ger värdefulla erfarenheter kring ekonomirapportering, kostnadsredovisning, revision och beskattning genom praktisk utbildning. Efter genomgånget program på sex månader, erbjuds kandidaterna en befordran och en vanlig anställning hos Parker. I det här programmet utbildas Parkers unga revisorer för en karriär, inte bara för ett arbete.