Karriärvägar

Det krävs ett starkt och sammansvetsat team för att klara världens största tekniska utmaningar, vilket gör att Parker hela tiden söker efter de bästa talangerna i dagens arbetsstyrka för att stärka vår ställning som världsledande inom rörelse- och styrteknik.

Parker anställer unika yrkesmänniskor på alla områden, inklusive maskinbyggnad, tillverkning, ekonomi, redovisning, försäljning, leveranskedjestyrning, informationsteknik, marknadsföring, personalfrågor, Lean-tillverkning, kvalitet, driftsledning och programhantering. Våra specialister på informationsteknik är lika viktiga som våra ingenjörer för våra möjligheter att klara världens största tekniska utmaningar. Alla Parkermedarbetare hjälper världen framåt, oavsett avdelning, titel eller anställningsform.

Parker har lyckats anställa branschens bästa talanger genom att inrikta sina anställningsförfaranden på den enskilde personen, inte på jobbeskrivningen. Parker har en perfekt plats för dig i vårt team om du är en vetgirig tänkare med goda idéer.

 • Maskinbyggnad

  Vi har karriärmöjligheter för tillämpnings-, utvecklings-, konstruktions-, el-, tillverknings-, mekanik-, process-, projekt-, programvaru-, system-, kemi- och biomediciningenjörer. Vi söker även tekniska direktörer och programchefer/projektledare.

 • Ekonomi och redovisning

  Vi erbjuder karriärmöjligheter för revisorer, finansanalytiker, controllers och kostnads-/prisanalytiker.

 • Personalfrågor

  Vi har karriärmöjligheter för personalassistenter, representanter, ledare och chefer.

 • Informationsteknik

  Vi har karriärmöjligheter för projektledare, tekniska analytiker, tekniska supportspecialister och IT-enhetschefer.

 • Tillverkning

  Vi har karriärmöjligheter för montörer, maskinbyggnadstekniker, maskinister, underhållspersonal, mekaniker, NDT-operatörer, produktionstekniker, verktygsmakare, kvalitetssamordnare och svetsare.

 • Marknadsföring

  Vi har karriärmöjligheter för marknadsutvecklingschefer, marknadsföringschefer, affärsutvecklingschefer och eBusiness-sökmarknadsföringschefer.

 • Driftsledning

  Vi har karriärmöjligheter för ledare för produktionsteam, anläggningschefer, logistikchefer och lean operations-chefer.

 • Försäljning

  Vi har karriärmöjligheter för affärsutvecklingschefer, områdeschefer, kontochefer, marknadsspecialister, teknisk försäljningspersonal, marknadsföringschefer och produktförsäljningschefer.

 • Leveranskedjestyrning

  Vi har karriärmöjligheter för inköpare, planerare, inköpsspecialister, logistikspecialister, käll-/råvaruchefer, kvalitetsingenjörer och leveranskedjechefer.

Parker erbjuder karriärmöjligheter för sökanden från många olika bakgrunder och yrkeskategorier. 

Klicka här om du vill bläddra bland Parkers lediga jobb.