Karriereveier

Det kreves et sterkt og sammensveiset team for å løse verdens største, tekniske utfordringer. Derfor søker Parker etter de beste i dagens arbeidsstyrke, for å kunne bygge videre på vår posisjon som verdensledende innen bevegelses- og kontrollteknologier.

Parker ansetter fremragende fagfolk på alle områder, inkludert ingeniørarbeide, produksjon, økonomi, regnskap, salg, forsyningskjede, informasjonsteknologi, markedsføring, HR, Lean-produksjon, kvalitet, drifts- og programadministrasjon. Rollen våre IT-spesialister spiller i å løse verdens tekniske utfordringer er like viktig som rollen som ingeniørene våre spiller. Alle Parker-ansatte bidrar til å bevege verden, uavhengig av divisjon, avdeling, tittel eller ansiennitet.

Parker har lykkes i å ansette de beste i bransjen, ved å fokusere ansettelsesprosessen på den enkelte, og ikke på stillingsbeskrivelsen. Hvis du er en nysgjerrig tenker med gode ideer og et ønske om å lykkes, kan Parker finne det perfekte stedet for deg på laget vårt.

 • Ingeniørarbeid

  Vi tilbyr karrieremuligheter innen applikasjoner, utvikling, design, elektro, produksjon, mekanisk, prosess, prosjekt, programvare, systemer, kjemi- og bioingeniørarbeide. Vi er også på jakt etter ingeniørledere og program-/​​prosjektledere.

 • Finans og regnskap

  Vi tilbyr karrieremuligheter for regnskapsførere, finansanalytikere, kontrollere og kostnads-/prisanalytikere.

 • Human Resources

  Vi tilbyr karrieremuligheter for HR-assistenter, representanter, ledere og direktører.

 • Informasjonsteknologi

  Vi tilbyr karrieremuligheter for prosjektledere, tekniske analytikere, spesialister innen teknisk støtte og IT-divisjonsledere.

 • Produksjon

  Vi tilbyr karrieremuligheter innen montasje, teknikk, maskinarbeid, vedlikehold, mekanikk, NDT, produksjonsteknikk, verktøyproduksjon, kvalitetskoordinering og sveising.

 • Markedsføring

  Vi tilbyr karrieremuligheter for markedsutviklingsledere, markedføringssjefer, forretningsutviklingssjefer og eBusiness-søkemarkedsføringsledere.

 • Driftsledelse

  Vi tilbyr karrieremuligheter for produksjonsteamledere, fabrikksjefer, logistikkveiledere og leandriftsledere.

 • Salg

  Vi tilbyr karrieremuligheter for forretningsutviklingsledere, territoriumsadministratører, kontoledere, markedsspesialister, tekniske salgsrepresentanter, markedsføringssjefer og produktsalgsledere.

 • Forsyningskjedeledelse

  Vi tilbyr karrieremuligheter for oppkjøpere, planleggere, innkjøpsspesialister, logistikkspesialister, sourcing/råvareprissjefer, kvalitetsforsyningsingeniører og forsyningskjedeledere.

Parker tilbyr karrieremuligheter til kandidater med en rekke ulike bakgrunner og fagdisipliner.

Klikk her for å bla gjennom Parkers jobbannonser.