Urapolut

Maailman suurimpien teknisten haasteiden ratkaisemiseen tarvitaan vahva ja yhtenäinen tiimi, ja Parker etsiikin jatkuvasti huippuammattilaisia kehittymään maailman johtavassa hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian yrityksessä.

Parker työllistää ammattilaisia muun muassa seuraavilta aloilta: tekniikka, valmistus, talous, kirjanpito, myynti, jakeluketjun hallinta, informaatioteknologia, markkinointi, henkilöstöhallinto, Lean-valmistus, laatutoiminnot sekä tuotannon ja ohjelmien johtaminen. Informaatioteknologian asiantuntijoidemme rooli maailman suurimpien teknisten haasteiden ratkaisemisessa on aivan yhtä tärkeä kuin insinööriemmekin. Kaikki Parkerin työntekijät yksiköstä, osastosta, ammattinimikkeestä tai asemasta riippumatta pitävät maailman liikkeellä.

Parker on onnistunut palkkaamaan alan huippuyksilöt keskittymällä rekrytoinnissaan työnkuvan sijasta yksilöön. Mikäli olet tiedonhaluinen, idearikas ja menestyksennälkäinen ajattelija, Parker etsii tiimistään juuri sinulle sopivan paikan.

 • Tekniikka

  Tarjoamme uramahdollisuuksia sovellusten, kehityksen, suunnittelun, valmistuksen, mekaniikan, prosessien, projektien, ohjelmistojen, järjestelmien, kemikaalien ja biolääketieteen alan insinööreille sekä sähköinsinööreille. Etsimme myös tekniikan päälliköitä sekä ohjelma-/projektipäälliköitä.

 • Taloushallinto ja kirjanpito

  Tarjoamme uramahdollisuuksia kirjanpitäjille, talousanalyytikoille, laskentajohtajille ja kustannus-/hinta-analyytikoille.

 • Henkilöstöhallinto

  Tarjoamme uramahdollisuuksia henkilöstöhallinnon assistenteille, edustajille, päälliköille ja johtajille.

 • Informaatioteknologia

  Tarjoamme uramahdollisuuksia projektipäälliköille, teknisille analyytikoille, teknisen tuen asiantuntijoille ja yksikköjen IT-päälliköille.

 • Valmistus

  Tarjoamme uramahdollisuuksia kokoajille, suunnitteluteknikoille, koneistajille, huoltohenkilöille, mekaanikoille, NDT-operaattoreille, tuotantoteknikoille, työkaluvalmistajille, laadunvalvojille ja hitsaajille.

 • Markkinointi

  Tarjoamme uramahdollisuuksia markkinakehityspäälliköille, markkinointipäälliköille, liiketoiminnan kehityspäälliköille ja eBusiness-hakumarkkinoinnin päälliköille.

 • Tuotantojohtaminen

  Tarjoamme uramahdollisuuksia tuotannon tiimijohtajille, laitospäälliköille, logistiikan esimiehille ja Lean-tuotannon johtajille.

 • Myynti

  Tarjoamme uramahdollisuuksia liiketoiminnan kehityspäälliköille, aluepäälliköille, asiakaspäälliköille, markkina-asiantuntijoille, teknisille myyjille, markkinointipäälliköille ja tuotemyyntipäälliköille.

 • Jakeluketjun hallinta

  Tarjoamme uramahdollisuuksia ostajille, suunnittelijoille, hankinta-asiantuntijoille, logistiikan asiantuntijoille, hankinta-/tuotepäälliköille, alihankinnan laadunvalvontainsinööreille ja jakeluketjupäälliköille.

Parker tarjoaa uramahdollisuuksia taustaltaan ja ammatiltaan hyvin erilaisille henkilöille. 

Selaa Parkerin työpaikkailmoituksia napsauttamalla tätä.