Kampuksella

Parker on maailmanlaajuinen yritys, joka korostaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ja tarjoaa upeita mahdollisuuksia, ja niinpä se onkin erinomainen paikka aloittaa ura.

Parker etsii maailmanlaajuiseen tiimiinsä lahjakkaita vastavalmistuneita. Menestyvät hakijat ovat vahvoja viestijöitä, jotka ottavat yksityiskohdat huomioon, ovat tiimityöhön suuntautuneita ja mukautuvia.

Parkerin uran keskeisiä etuja on työntekijälle jokaisen työpäivän jälkeen jäävä tunne siitä, että on saavuttanut jotakin. He tekevät erinomaisiin suorituksiin innostavaa työtä ja tavoittelevat kehitys- ja etenemismahdollisuuksia. Ura Parkerilla ei ole kuitenkaan kaikkia varten.
Menestyminen Parkerilla edellyttää omistautumista ja kyltymätöntä halua jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Etsimme lahjakkaita ja älykkäitä yksiköitä, joilla on nöyryyttä menestyä tiimin osana. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita työskentelemällä yhdessä ja selvittämällä aivan uusia kysymyksiä.

Parker tarjoaa useita urapolkuja ja etenemismahdollisuuksia kuudella eri mantereella ja 48 eri maassa sijaitsevissa toimipisteissään. Tarjoamme lukuisia käytännön harjoitteluohjelmia, joissa uudet työntekijät pääsevät nopeasti perille yrityksen toimintatavoista ja osallistuvat välittömästi Parkerin menestykseen.

 • Harjoittelut ja ohjelmat

  Parkerin kesäharjoittelijat saavat arvokasta kokemusta käytännön harjoittelusta yrityksen eri toimipisteissä.

 • Kehitysohjelmat

  Parker tarjoaa vastavalmistuneille mahdollisuuden laajentaa koulutustaan ja soveltaa jo oppimaansa ammatillisen kehitysohjelman avulla.

 • Tapahtumat

  Parkerin rekrytoijat etsivät aktiivisesti lahjakkaita nuoria ammattilaisia yliopistokampuksilla, uramessuilla ja lähes kaikkialla muuallakin tarjotakseen heille elämänsä tilaisuuden.

 • Parkerin laboratoriokoulut

  Parkerin yliopistolaboratorio-ohjelmien tavoitteena on edistää insinöörikoulutusta ja esitellä opiskelijoille Parkerin tekniikoita.

Harjoittelu Parkerilla tuo arvokasta kokemusta ja verkostoitumismahdollisuuksia ja edistää siirtymistä opinnoista työelämään.