Den perfekta sökanden

Är du beredd att använda din vetgiriga natur och starka arbetsmoral för att hjälpa vårt team att klara världens största tekniska utmaningar?

En av de största fördelarna med en karriär hos Parker är känslan av att varje dag ha gjort något meningsfullt. Våra medarbetare har ett arbete som inspirerar till att alltid göra sitt bästa och utnyttja de möjligheter till utveckling och avancemang som erbjuds. Men en karriär hos Parker passar inte alla. För att bli framgångsrik hos Parker krävs det engagemang och en omättlig önskan att hela tiden lära sig nya saker och utvecklas. Vi söker begåvade, intelligenta personer som har den ödmjukhet som krävs för att lyckas som del av ett team. Vi klarar de utmaningar våra kunder ställer oss inför genom att samarbeta för att finna svar på frågor som ingen tidigare har ställt.

Parker förstår att för att klara världens största tekniska utmaningar behövs det en vetgirig och intelligent personalstyrka och vi gör aktiva investeringar i våra medarbetare för att säkerställa att de är branschens bästa och smartaste. Våra internationella framgångar bygger på insatser från medarbetare som har inflytande och som verkar i en miljö som är gynnsam för innovativa idéer och lösningar. När vi lyckas uppmärksammar vi våra medarbetare och teamens prestationer och skapar möjligheter till karriärutveckling i ett internationellt företag.

Parkers position som världsledande inom rörelse- och styrteknik ger våra medarbetare flexibilitet att utforska nya arbetsområden. Möjligheter att gå vidare i karriären kan skapas vertikalt inom en funktion eller lateralt för att ge en medarbetare bredare erfarenheter.