Yhtäläiset mahdollisuudet

Parker Hannifin tarjoaa kaikille työntekijöilleen yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet. Syrjinnän torjumisen lisäksi pyrimme määrätietoisesti luomaan työyhteisön, jossa jokaisen työntekijän asema tunnustetaan.

Parker Hannifinilla työntekijöiden hakuun, palkkaamiseen, yrityksessä ylenemiseen tai muihin henkilöstötoimiin eivät vaikuta rotu, ihonväri, uskonto, sukupuoli, ikä, kansallinen alkuperä, vammaisuus, sukupuolinen suuntautuminen, sukupuoli-identiteetti, geneettiset ominaisuudet, suojattu veteraanistatus tai mikään muukaan lain suojaama tekijä, ja se tarjoaa tasa-arvoiset työskentelymahdollisuudet kaikille työntekijöille ja työnhakijoille. Lisätietoja tasa-arvoisesta työskentelymahdollisuudesta saa napsauttamalla tätä ja tätä.

Parker Hannifin pohjaa henkilöstöratkaisunsa vain ja ainoastaan henkilön työhön liittyviin taitoihin ja kokemukseen, ei epäolennaisiin ominaisuuksiin, jotka eivät liity työtehtävien menestyksekkääseen hoitamiseen.

Tarvitsetko opastusta?

Parker tarjoaa kaikille työntekijöilleen yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet, ja se on sitoutunut työskentelemään vammaisten kanssa ja tarjoamaan heille asianmukaista opastusta. Jos tarvitset vammasi vuoksi opastusta Parkerin verkkopohjaisen hakujärjestelmän käytössä, lähetä sähköpostia osoitteeseen CORHRESS@parker.com tai soita numeroon 216 896 3800. Ilmoita, millaista opastusta tarvitset. Tämä vaihtoehto on tarkoitettu ainoastaan vammaisille henkilöille. Tämän sivun kautta ei voi toimittaa ansioluetteloita tai hakemuksia.