Sotilasrekrytointi

Lähestulkoon kaikissa läntisen maailman sotilaslentokoneissa on Parker Aerospace -osia.

Tuemme ylpeinä Yhdysvaltain asevoimia tuotteilla ja tekniikoilla, kuten lennonohjaus-, hydrauliikka-, polttoaine-, nestetie- ja moottorijärjestelmillä ja -komponenteilla. Mutta olemme sitäkin ylpeämpiä voidessamme tukea Yhdysvaltain armeijan palveluksessa kunnostautuneiden menestyksekästä siirtymistä sotilaspalveluksesta uraan Parkerilla.

Armeijaveteraanien roolia maailman suurimpien teknisten haasteiden ratkaisemisessa ei voi liioitella. He ovat nähneet maailmaa, työskennelleet eri kulttuureista tulevien ja taustoiltaan erilaisten henkilöiden kanssa ja ymmärtävät menestymisen merkityksen.  Tällaisia ominaisuuksia ja kokemuksia arvostetaan Parkerilla paljon. Panostamme sotilasrekrytointiin, sillä Parkerin työntekijöiksi siirtyneiden veteraanien saavutukset ovat vaikuttavia.

Parkerin sotilasrekrytoinnin menestys perustuu lähtökohtanamme oleviin yhteisiin arvoihin. Etsimme vahvoja viestijöitä, jotka menestyvät tiimi- ja yhteistyölle perustuvassa ympäristössä. Työntekijöidemme on oltava älykkäitä, mutta heillä on oltava myös tiettyä nöyryyttä. Kuulostaako tutulta? Kannustamme kaikkia veteraaneja tutustumaan Parkerin uramahdollisuuksiin, olipa kyseessä sitten sotilaspalveluksesta ammattiuralle siirtyvä tai jo aikaisemmin palveluksessa ollut henkilö.

Saat lisätietoja veteraanien urapoluista Parkerilla napsauttamalla tätä ja vierailemalla Military Opportunities -verkkosivulla.