Ihanteellinen hakija

Oletko valmis soveltamaan tiedonhaluasi ja vahvaa työmoraaliasi ja auttamaan tiimiämme ratkaisemaan maailman suurimpia teknisiä haasteita?

Parkerin uran keskeisiä etuja on työntekijälle jokaisen työpäivän jälkeen jäävä tunne siitä, että on saavuttanut jotakin. He tekevät erinomaisiin suorituksiin innostavaa työtä ja tavoittelevat tarjottuja kehitys- ja etenemismahdollisuuksia. Ura Parkerilla ei ole kuitenkaan kaikkia varten. Menestyminen Parkerilla edellyttää omistautumista ja kyltymätöntä halua jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Etsimme lahjakkaita ja älykkäitä yksiköitä, joilla on nöyryyttä menestyä tiimin osana. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita työskentelemällä yhdessä ja selvittämällä aivan uusia kysymyksiä.

Parkerilla ymmärretään, että maailman suurimpien teknisten haasteiden ratkaiseminen edellyttää tiedonhaluista ja älykästä työvoimaa, ja investoimme aktiivisesti siihen, että työntekijämme ovat alan parhaimmistoa. Maailmanlaajuinen menestyksemme perustuu motivoituneiden työntekijöiden panokseen innovatiivisia ideoita ja ratkaisuja edistävässä ympäristössä. Kun menestymme, tunnustamme työntekijöiden ja tiimien saavutukset ja tarjoamme uralla etenemisen mahdollisuuksia maailmanlaajuisessa yrityksessä.

Parkerin asema maailman johtavana hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatiotekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistajana tarjoaa työntekijöillemme mahdollisuuden tutustua uusiin aloihin. Uralla voidaan edetä vertikaalisesti yhden toiminnon sisällä tai lateraalisesti työntekijän kokemusta laajentaen.