Parker Communities

Parker Hannifin heet u welkom bij onze sociale communities

Parker nodigt alle bezoekers uit om onze online Parker Communities te ontdekken, van recent afgestudeerden tot ervaren senior engineers. Ons doel is onze klanten, werknemers, voormalige werknemers en partners in contact te brengen met onze interne experts in aandrijvings- en besturingstechnieken. We moedigen u aan om gebruik te maken van onze netwerkpagina's, blogs en forums op sociale media, om uw gedachten en meningen te delen en regelmatig terug te komen om deze gebieden bij te werken en uit te breiden.


 

  • Contact - Sociale media

    Bij Parker willen we onze klanten en aandeelhouders zoveel mogelijk betrekken bij wat we doen, ook via sociale media als LinkedIn, Google+, Twitter, Facebook en YouTube.

  • Persoonlijke ontmoetingen - Events

    Parker is aanwezig op conferenties en vakbeurzen over de hele wereld en onze vertegenwoordigers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en hun kennis te delen.

  • Leren met Parker - Blogs

    Parker-blogs bieden een centraal platform dat bezoekers kunnen gebruiken om inzicht te krijgen, informatie te lezen van Parker-auteurs en hun mening als gast te delen over innovatieve aandrijvings- en besturingstechnieken Parker-blogs bekijken