Sitoutuneet ihmiset

Parker on houkutellut eräitä maailman inspiroituimpia ja lahjakkaimpia ihmisiä, jotka muodostavat syviä ja merkityksellisiä yhteistyösuhteita kehittäessään liiketoimintaa ympärillään.

URAPOLUT

Maailman vaativimpien teknisen suunnittelun haasteiden ratkaiseminen edellyttää vankkaa ja yhtenäistä tiimiä, joten etsimme jatkuvasti joukkoomme kaikkien ammattilaisalojen huippukykyjä.

Ura Parkerilla tarjoaa rajattomat mahdollisuudet ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun. Työskentelet maailman huippujen kanssa, autat kehittämään innovatiivisia tuotteita ja tekniikkaa ja edistät yrityksemme tavoitetta ratkaista maailman suurimpia teknisiä haasteita.

Olemme onnistuneet palkkaamaan toimialan huippukyvyt keskittymällä rekrytoinnissamme työnkuvan sijasta yksilöön. Mikäli olet tiedonhaluinen, idearikas ja menestyksennälkäinen ajattelija, etsimme tiimistämme juuri sinulle sopivan paikan.

 • Parker suunnittelee huipputason teknologioita hydrauliikkaan, pneumatiikkaan, prosessien hallintaan ja muihin toimialoihin liittyen. Puhtaasta tuotekehityksestä aina laadunvalvontaan ja prosessien suunnitteluun tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia, jotka kattavat koko suunnittelutoiminnan.

 • MYYNTI

  Myyntitiimimme yhdistävät erinomaisen kaupallisen älyn vahvaan tekniseen asiantuntemukseen. Tiimit voivat suositella järjestelmiä ja ratkaisuja, jotka vastaavat tarkasti asiakkaidemme tarpeisiin.

 • Supply Chain Management

  Part of our success is due to our ability to manage a complex network of suppliers and customers and to fulfill their needs in an efficient and timely manner. From supplier managament activities to the inventory optimisation, our supply chain managemet teams are involved in every step of the product's lifecycle, from its design to the final delivery to the customer.

 • OPERATIIVISEN TOIMINNAN HALLINTA

  Sen varmistaminen, että kaikkien tuotantolaitosten toimintaolosuhteet ovat parhaat mahdolliset ja että laitokset ovat täysin linjassa asiakkaiden tarpeiden kanssa, on monialaisten ammattilaisten muodostaman ryhmän yhteisellä vastuulla. Yhteistyössä ammattilaiset voivat ennakoida ja ymmärtää, miten toimintaketjun pieni muutos voi vaikuttaa koko operatiiviseen organisaatioon. Tuomalla työterveys-, turvallisuus- ja ympäristöalan, laadunvalvonnan tai lean-tuotannon asiantuntemuksensa yrityksen käyttöön he edistävät päivittäin Parkerin menestystä.

 • Tuotanto on kaiken toimintamme ydin, ja tuotteitamme valmistavat tiimimme jäsenet auttavat ylläpitämään Parkerin erinomaista maailmanlaajuista mainetta. Tuotteiden ja prosessien jatkuvat parannushankkeet on iskostettu ajattelutapaamme.

 • Markkinoiden ymmärtämisestä tuotemarkkinointiin, mukaan lukien markkinointiviestintään, markkinointisuunnitteluun ja digitaaliseen markkinointiin, markkinointitiimimme ovat vastuussa Parkerin tuotemerkin, tuotteidemme ja palveluidemme edistämisestä erilaisten viestintäkanavien kautta (verkkosivustot, blogit, sosiaaliset verkostot, lehdistö jne.).

 • Päätökset perustuvat lukuihin ja tosiasioiden analysointiin. Nämä seikat ovat keskeisiä koko organisaation johtamisen kannalta ja tukevat yleistä suorituskykyä. Visiomme on varmistaa organisaation pitkäaikainen ja kannattava kasvu sisäisen kasvun ja yritysostojen avulla. Tarvitsemme rahoitusammattilaisia strategiamme tukemiseksi.

 • Parkerin palveluksessa olevat tietotekniikan ammattilaiset ovat keskeisessä osassa organisaatiomme digitalisoinnissa. He tukevat myös päivittäistä toimintaamme tarjoamalla tukea tuhansille eri puolilla maailmaa oleville käyttäjille. Tietotekniikkatiimiämme motivoi infrastruktuurin ja järjestelmien tarjoaminen, mikä tukee ja suojaa operatiivista toimintaamme.

 • Henkilöstöhallinto auttaa yleisen strategisen suunnitelman laadinnassa ja on osa mitä tahansa ohjelmaa, joka tukee strategian toteuttamista. Henkilöstöhallinnon ammattilaisena tehtäväsi on tunnistaa kyvykkäitä työntekijöitä ja tukea heidän kehitystään.

 • HINNOITTELU

  Globaali hinnoittelutiimimme auttaa meitä saavuttamaan aiempaa enemmän liiketoimintaa hinnoilla, jotka ovat kohtuullisia, kannattavia ja eriytettyjä. Hinnoittelulla on voimakas vaikutus yrityksen kasvuun ja kannattavuuteen. Hallitsemalla aktiivisesti hintoja Parker pääsee nauttimaan eduista ja minimoi samalla riskit.

PARKERIN ERITYISYYS

Maailmanlaajuinen menestyksemme perustuu yksinkertaiseen yhtälöön: voimaantuneeseen työvoimaan, joka toimii kannustavassa ympäristössä ja edistää innovatiivisia ideoita ja ratkaisuja.

Parkerin työntekijät vaikuttavat myönteisesti maailmaan, ja me puolestamme pyrimme vaikuttamaan myönteisesti työntekijöidemme elämään. Se on mahdollista luomalla kiinnostavia ja kannustavia työympäristöjä, tukemalla työntekijöidemme ja tiimiemme jatkuvaa kouluttautumista ja taitojen kehittämistä sekä tarjoamalla erinomaiset etenemismahdollisuudet maailmanlaajuisessa yrityksessä.

Se, mikä auttaa meitä erottumaan kilpailijoistamme, on suorituskykyinen tiimi…

 • ARVOMME JA TOIMINTATARKOITUKSEMME

  Parker on sitoutunut tarjoamaan voimaantuneen, tuloksellisen ja arvopohjaisen työympäristön, joka edistää oppimista ja henkilökohtaista kasvua.

 • KEHITYSMAHDOLLISUUDET

  Uskomme vahvasti elinikäiseen oppimiseen ja olemme valmiita investoimaan työntekijöidemme kehittymiseen. Kannustamme työntekijöitämme laajentamaan oman alan tietämystään ja tutustumaan erilaisiin uramahdollisuuksiin.

 • MONIMUOTOISUUS JA OSALLISTAMINEN

  Toimimme laajalla ja verkottuneella seudulla, jossa monimuotoisuus on tärkeää. Uskomme vahvasti, että monimuotoisuus tarjoaa liiketoiminnalle monia etuja.

 • INNOVOINTI

  Tiimimme jäsenet etsivät uusia tapoja innovoida ja jatkuvasti havaitsevat useita teknisiä haasteita, joita ei ole vielä ratkaistu ja jotka voivat vaikuttaa merkittävästi ihmisten elämään.

 • KESTÄVÄ KEHITYS

  Myönteisen vaikutuksen luonti ihmisten elämään ja toimintamme vaikutusten minimointi planeettaamme kohtaan on Parkerin yhteiskuntavastuuhankkeiden merkittävin seuraus.

OPISKELIJAT JA VASTAVALMISTUNEET

Olemme sitoutuneet auttamaan sinua liittymään osaksi seuraavaa johtajien, yrittäjien ja insinöörien sukupolveamme. Uudet sukupolvet ovat tulevaisuuden kannalta keskeisiä, ja olemme vakuuttuneita siitä, että työskentely monimuotoisessa ympäristössä edistää liiketoiminnan parantamista ja tehokkuutta.

Kun aloitat urasi Parkerilla, yhdistelemällä useita toiminnallisia, teknisiä tai johtamistaidollisia koulutuksia sekä käytännön kokemusta tutustut uusiin tapoihin työskennellä yhdessä työtovereidesi kanssa. Sinulla on valtuudet tehdä päätöksiä ja saada tukea johtajilta, jotka opastavat ja mentoroivat sinua. Työskentelet monikulttuurisissa tiimeissä, laajennat verkostoasi ja kasvat ihmisenä ja ammattilaisena.

Olemme maailmanlaajuinen yritys, joten voit urallasi työskennellä erilaisissa tehtävissä, ja jos olet kiinnostunut, tarjoamme mahtavia tilaisuuksia työskennellä kansainvälisissä projekteissa eri maissa. Menestyminen Parkerilla edellyttää omistautumista ja jatkuvaa halua oppia ja kehittyä. Etsimme lahjakkaita ja motivoituneita yksilöitä, joilla on nöyryyttä menestyä tiimin osana. Jos sinulla on hyviä ideoita siitä, miten voimme vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään ja maapalloomme, tule meille töihin ratkaisemaan yhteistyössä asiakkaidemme haasteita ja vastaamaan kysymyksiin, joita ei ole koskaan aiemmin esitetty. ​
Parkerin työharjoittelijat saavat arvokasta kokemusta, ja heille tarjotaan mielekkäitä töitä, mitattavia tavoitteita ja palautetta suorituksestaan, jotta he voivat kehittyä ja menestyä nykyisissä ja tulevissa tehtävissään.
Internship
Aloita tulevaisuutesi Parkerilla. Meillä suoritettu oppisopimuskoulutus tarjoaa sinulle kattavan yhdistelmän työpaikkakoulutusta, käytännönläheistä vastuuta ja opiskelua, joiden ansiosta sinusta tulee yrityksellemme arvokas tiimin jäsen.
Apprenticeship
Kun aloitat urasi Parkerilla, kehität taitojasi useiden toiminnallisten, teknisten tai johtamistaidollisten koulutusten avulla, ja opit myös uusia tapoja työskennellä työtovereidesi kanssa monikulttuurisessa ympäristössä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja soveltaa oppimiasi asioita urasi ensimmäisessä työpaikassa.
Graduates caps
Miten hyödynnät käytännössä edellisenä päivänä oppimaasi teoriaa? Teemme yhteistyötä useiden yliopistojen kanssa ympäri maailmaa. Kun osallistut yhteistyöohjelmiimme tai teoreettisia opintoja ja käytännön kokemusta yhdistäviin ohjelmiimme, pääset hyötymään laadukkaista ja palkituista koulutuksistamme samalla, kun osallistut erilaisiin projekteihin ja hankkeisiin, joissa ratkotaan todellisia liiketoiminnan haasteita.
Dual studies